Интересни дати

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Е уште по забегано.....имам една другарка која е родена на 29 фебруари.....така да излеа она најдолго ќе живее бидејќи кај неа четири години е една наша :bip: Ама ок е....си го слави секоја година на 28 февруари

E toa e finta. Na sekoja cetvrta godina da imas rodenden. Mnogu e film.

_|Sp|DeR|_ напиша:
Е уште по забегано.....имам една другарка која е родена на 29 фебруари.....така да излеа она најдолго ќе живее бидејќи кај неа четири години е една наша :bip: Ама ок е....си го слави секоја година на 28 февруари

Тоа е супер бе,ќе заврши факултет на 6 години,манга ќе биде

ej i jas taka ista brojka so rodendenot mesecot casot i minutite koa sum rodena,br na stan,na taa data obicno me fakaat onie denovi...ima mnogu raboticki :(

ednata baba mi e rodena u 1926, drugata baba vo 1946, majka mi vo 1966, sestra mi vo 1986, i sega sestra mi ke ima bebe vo 2006. na 20te godini obnovuvame generacija;) ko tempirani...
ja sum samo malerof u cela familija ni edna 6ka neam u datata na ragjanje. drugite site imaat 6ka...

На 06.09 сум роден, можи зато сум толку безобразен.:bip:

А пак брачед имам исто на 06.09 само 5 години подоцна е роден, не личи физички на мене, ама се шо прај како јас да се гледам. Не е можно да е толку сличен како мене, се шо ќе напрај јас сум го напрајл веќе. Има некоја финта, стопосто.

на 19.1.1991 сум роден и датата е составена само од кецови и деветки

Ја сум роден на 31.08.1990 датата е составена само од тројка, кецови, нула, осмица и деветки. Каква коинциденција!

Секогаш најубавите моменти во животот ми се случуваат на 27-ми без разлика кој месец е.Ин адишн,на 27-ми март ми е и роденден .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom