Интересни дати

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Во четврток, 4-ти мај 2006 година, две минути и три секунди по еден часот ноќе, датумот и времето ќе изгледаат вака:
01:02:03 04/05/06

Interesno neli?

znam deka nekoja zena sto pravela magii bila rodena na 6.06.1966 vo 6 saat sabajle i toa vo sabota-6 tiot den vo nedelata,a i kolku sto vikaat znam deka 6kata bila brojka na gavolot

е не е бројката 6 туку 666....интересен факт е исто така дека сум роден на 21 октомври...имам именден на 21 ноември и во дневникот сум 21 број...исто така и мојот татко бил 21 број.....ај сега објасни ми ја ти оваа

A taa babata da ne umrela u 6 saat?

a koga umrela da ne imala 66 godini i 6 deca, a od tie 6 deca po uste 6 deca?

_|Sp|DeR|_ напиша:
е не е бројката 6 туку 666....интересен факт е исто така дека сум роден на 21 октомври...имам именден на 21 ноември и во дневникот сум 21 број...исто така и мојот татко бил 21 број.....ај сега објасни ми ја ти оваа
Ова за татко ти јас ќе ти кажам: Па исто презиме имате :):)

За татко ми ок....ама ај сеа за сите други...туку и симпатијата ми е 2-ри број.....не е од моето одделение ама во 21 го има бројот 2:star:

Интересни дати....
родена сум на 12.12 (12 ми е среќен број )
братучетка ми е на 04.04
И то... :)

Ауууу....се сетив нешто.....ви се верува да мојот најдобар другар е роден на 8 март :pos: :pos:

dobro de....pa sto...jas se fativ so bivsiot na 8 mi septemvri na drzaven praznik pa nisto

Jas praev mesec so zenskata na 13 i izglea zatoa raskinavme odma
Ziv baksuz!!

Ама на 8-ми март да се роди машко....ај жив баксуз...место на него да му дават он на наставничката ќе треба да и даде подарок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom