Како да смалам битови на игра?

• Креатор на темата Креатор на темата Me2
  • Време на започнување Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Самиот наслов го објаснува моето прашање. Ве молам што побрз одговор.Благодарам однапред

шифтај ги на лево

FPS ? незнам шо е тоа... мене ми треба Bit да смалам (поконкретно од 64 бита на 32 бита или обратно од 32 бита на 64 бита да зголемам)

FPS ? незнам шо е тоа... мене ми треба Bit да смалам (поконкретно од 64 бита на 32 бита или обратно од 32 бита на 64 бита да зголемам)
Прв пат слушам ова :) да не мислиш намалување големина?

Мисли на 16 или 32 битна резолуција. Оди во сетинзите на играта таму ке најдеш се. Резолуција, херци и битови

Неможеш... 32-битен софтвер (најчесто, освен драјвери и др.) ќе работи на 64 битен ОС. А 64-битен софтвер си бара 64-битен ОС.

Ок тоа друго чаре? на пример ја земав од едно другарче Need for speed Underground нејќеше поради битовите и Counter Strike 1.6 нејќеше... чччаааррреее?

Темава е закон :pos:
Особено делот: "Не знам што е FPS, a сакам да мењам битови на игра" :pos:

PS: не можеш туку така да мењаш 64 битна во 32 битна exe датотека. Некои игри ги подржуваат и 2те, некои имаат посебни exe-а за 2 та система. Трети, едноставно ќе мора да ги заборавиш ако имаш 64 битен Windows XP.

Темава е закон :pos:
Особено делот: "Не знам што е FPS, a сакам да мењам битови на игра" :pos:

PS: не можеш туку така да мењаш 64 битна во 32 битна exe датотека. Некои игри ги подржуваат и 2те, некои имаат посебни exe-а за 2 та система. Трети, едноставно ќе мора да ги заборавиш ако имаш 64 битен Windows XP.

Не се разбирам многу за компјутери, него чим е така ОК

Каква грешка ти јавува? Кажи убаво, не поради битовите. Имаш 32 битен или 64 битен оперативен систем и каков?

Повеќе детали ако може.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom