- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Ливче, фотка. Значи да спијам мирно аА ти чекаше ливче а![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ливче, фотка. Значи да спијам мирно аА ти чекаше ливче а![]()
ФИЈУУУУУПочнуваат од 7 мај (фактички од утре)![]()
Чекај чекај. Ова значи дека сообраќаен прекршок пред 7-ми мај не е снимен ??
Не. Освен ако не ти е направен кај МЗТ салата на кривината пошто наслушнав од поодамна дека таму си работи камерче. Увек кога сум поминувал од таму сум терал претпазливо во психа ми влезеЧекај чекај. Ова значи дека сообраќаен прекршок пред 7-ми мај не е снимен ??
Можеби и ние ќе ги снимаме Цајкани како се одаваат на блуд и проституција и ќе им бараме провизија капитализмот е прекрасен шо мислите
Јас платив мито на полицаец бидејќи сум поминал на црвено како што "видел" он, а за волја на вистината беше зелено на 2 секунди пред да смени семафорот. Да имаше камера тогаш ќе немав гајле!
Баш кажуваа еднаш на телевизија за тоа колку се гине на македонскиве патишта и статистиката беше стварно поразителна. Катастрофа. Ама ипак, не гинат толку по градовите. Повеќето гинат на автопати и магистрални патишта. Таму можда треба да стават камери.Trebase i porano. Mora da se vovede red. Vo skopje koga doagam veke ne se zamaram ni da vozam site se ponasaat ko kaubojci. Posle istanbul i do nekade atina daleku najloso mesto vo evropa za vozenje samo radi toa sto nikoj ne ebe ziva sila. Pa majko mu u azija ima mestoa kade sto se vozi podobro i kade sto sekoj pocituva pravila. Se nadevam deka ke DERAT i deka ke nemaat milost. Narodot brzo ke "nauci" kako se vozi i za godina dve site ke pocneme da gi gledame beneficiite od ovaa odluka. Ova konecno se nadevam ke gi namali i zrtvite na ulicite. Proverete si statistiki luge vo MKD se gine poveke nego li vo Avstralija koja ima 22mil narod. Katastrofi sme