Гејските ПАЦИЕНТИ неуморни

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Полни со злоба- омраза кон нас- :pos2:
самите тие се најголемиот отров што може икад да се створи- а пазете им го насловот на блогот Hellenic Antidote.
Се прашувам од КОГО само применуваат неутрализација на отрови со антидот терапија кога самите себе се трујат . :toe:

Текстот поделе ќе ви разјасни многу нешта

Sotiris Kyrgiakos booed by racist Skopjans
I managed to find a stream to watch the Europa League 3rd qualifying round first leg tie between Liverpool and Rabotnicki – some rubbish pseudo-Macedonian team – and noticed the extremely raucous heckling and jeering Liverpool’s Greek international centre back, Sotiris Kyrgiakos, was subjected to by the pseudo-Macedonian home crowd every time he touched the ball or was involved in play. The video clip above gives a taste of the dog’s abuse Kyrgiakos suffered throughout the match. In this instance, he is jeered after one of the pseudo-Macedonian players whacks him in the face at a corner kick and Sotiris has to go off for treatment.

Clearly, the Fyromians do not like Greeks, which I don’t understand, since what have we ever done to them, apart from civilise them? Ingrates. Anyway, it did strike me, given UEFA’s tedious anti-racism campaign, that if this sort of jeering had been aimed at a black player, there would be outrage and the Fyromian team would be fined, banned and all the rest. Never mind. Kyrgiakos didn’t let it affect his game – which was probably one of the easiest he’s ever played, given the standard of the opposition – and Liverpool comfortably won 2-0, making their qualification for the Europa League group stages a virtual formality.

UPDATE: And I’ve just noticed that the match was played at the so-called Phillip II Arena, in Skopje. Phillip II!? Can you believe these idiots? Like always, I don’t know whether to laugh at the Freedonians or get wound up by them.

--- надополнето ---

http://hellenicantidote.blogspot.com

kolku samo da napomenam - OD INAT GO ZAFATIV macedonianantidot.blogspot.com :wink::helou:

Стварно се палат ко млади мајмуни...упс сеа ме читаат, следниот пат нема да ме пуштат преку граница. Стварно, голема омраза лежи во некои од нив, а истата ја пренесува на останатите.

Стварно се палат ко млади мајмуни...упс сеа ме читаат, следниот пат нема да ме пуштат преку граница. Стварно, голема омраза лежи во некои од нив, а истата ја пренесува на останатите.

Па ако ја земиш во предвид генеологијата, и не се многу далеку од млади мајмуни :tv:

Fuck them and so what?

Да се прашаме дали заслужуваат тема да им отвораме?

Зошто копилињата не се прашат зошто ние Македонците се спуштивме на такво ниво да викаме по 1 грчки играч? Кога ќе си одговорат на тоа прашање, тогаш што сакаат нека пишуваат.

Tie ne se NEUMORNI, tie ne se NORMALNI.

али од будали имало и секогаш побудали

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=52&egId=12&eventId=63486
не успеав да сфатам - кои тоа се побудали ????
ти побудали ги нарекуваш нашите ли ??? или ...кои
....откако не успееја уцените на грчкиот селектор да се симне дресот со уставното име од грбот на младите македонски одбојкари....„

не успеав да сфатам - кои тоа се побудали ????
ти побудали ги нарекуваш нашите ли ??? или ...кои
....откако не успееја уцените на грчкиот селектор да се симне дресот со уставното име од грбот на младите македонски одбојкари....„

побудалиот секогаш тепа, т.е. македонецот :)

Гејчиштава ни го лапнаа претходото знаме- сега се префрлија и на сегашново- ......:eek: гејско било :tapp:
демек датира од Олимписките игри 1896 година :mad:

shmaia_skopion_olympiakoi_1896.jpg

http://www.mykonosticker.com/2012/07/1896.html

Гејчиштава ни го лапнаа претходото знаме- сега се префирлија и на сегашново- ......:eek: гејско било :tapp:
демек датира од Олимписките игри 1896 година :mad:

shmaia_skopion_olympiakoi_1896.jpg

http://www.mykonosticker.com/2012/07/1896.html
:pos::pos::pos:

Арно ама...

21.jpg

"Според изјавата на д-р Душко Алексовски, претседател на Македонскиот и Светскиот центар за карпеста уметност апликацијата на денешното Македонско знаме е откриена во заедничка Македонско Италијанска мисија во село Трновец, во месноста викана Орлов Камен, општина Кратово. Според анализата на Светската федерација за карпеста уметност, вршена во Мелбурн Австралија артефактот со знамето е стар 5 милениуми, односно изработен е во третиот милениум пред нашата ера."

Чисто информативно: 1 милениум = 1000 години. ;)

Јас ги разбирам совршено-они нас не не мразат(освен лоу ајкју радикалите),они,Грците како нација(не држава) поигрувајќи си со историјата вклучително и тронот на демократијата изврши невиден притисок врз грците така да нив веќе не им е доволно да бидат Грци,филозофи бла бла,туку сакаат да бидат и освојували феноменали кога на ова ќе го додадеме напонот од балканските војни веќе е јасно дека (денешното)грчкото национално ткиво е мит па затоа го прават тоа,не дека не мразат толку многу,туку тоа им е начин да бидат обединети бидејчи грчката држава за да опстои вршеше државен терор,заплашување нехумани методи и апаратот го правеше тоа бидејќи нхас не сметаат за непријатели и тоа ги држи,така правеле многу држави,сепак специфична е СФРЈ која опстојуваше и се развиваше многу повеќе на принцип на солидарност меѓу народите отколку присила(најверојатно солидарноста е резултат на заеднилките маки и борба против окупаторот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom