- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 1
Кој за што го бива. Ние у лажење изглеа сме добри.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој за што го бива. Ние у лажење изглеа сме добри.
Заостанат си заостанат чим мислиш дека улиците ке имаат кривини и дека бусот ке мора да врти на истите а тие шо му се под шасијата,дека ке праат карамбол
Додуша и јас сум заостанат и мене прво тоа ми падна на памет ама несакав да пишам шознам си викам да не испаднам заостанат, моше кинезиве ке монтираат телепорт на автпбусот па нема да има движење под него туку само телепортирање од задниот дел на предниот дел
Па си викам ќутиси да не испаднеш заостанат![]()
повеќе енергија ке троши на толку големи растојанија ај не биди заостанат сега !Абе..море....заостанат:kesa:
ако веќе монтираат телепорт.....дај дома да си монтираме...па од соба дома право во собата на некоја си „докторица’’:pos2:
...гледаш џабе автобусов кога веќе си имаш телепорт![]()
повеќе енергија ке троши на толку големи растојанија ај не биди заостанат сега !
![]()
поевтино ке биде со бус да се возиш отколку со тоа чудото, а башка замисли си работиш така и оп докторот,ич некомотно и не практично....komocijata e pogolema и не губиш време надвор да излегуваш, па да чекаш автобус, па да се гураш внатре....вака право од дома...е ај кој е сега заостанат:helou:
Кинезите и Јапонците не се напредни, тоа ти изгледа така, илузорно.Чекај , не сваќам зошто се потребни вакви коментари . Ти или си заостанат па не гледаш дека Кинезите,Јапонците многу напредуваат и создаваат мн чудни технолошки уреди ако можам така да ги наречам .Немаш потреба од поврзување на темава со Војо , хахахха .Туку сакам да ти кажам дека ако некој може да го направи овој проект тоа сигурно се Кинезите а во друг случај Јапонците. Да не набројувам какви работи направиле само да кажам уште еднаш се надевам дека ке им успее проектот без разлика колку години ќе им биде потребно да го остварат
поевтино ке биде со бус да се возиш отколку со тоа чудото, а башка замисли си работиш така и оп докторот,ич некомотно и не практично
Сега а у право е детено шо вика дека си заостанат :baeh:
Oк.Треба да заврти на раскрсница.Ќе треба сите да чекаат за автобусот да заврти а лесно може да закачи некого.Што доколку некој се закуца во автобусот?
Чек сеа и да не успее сега со Кинез нема заебанција ке седне уште 2-3 години ке му ја мисле ама ке најде решение така да чим почнале работата е до таму.А ние сме назад отприлика некој 10 века.
Вучков е магистер, го имам сретнато еднаш само. Работи со тим составен од повеќе луѓе, а неговите патенти се реализираат полека многу.Се си мислам дека кинезиве се назад некоја година кога се работи за идејни проекти.
Скопјани ќе лебдат
Вагони кои ќе се движат над главните скопски булевари и над кејот на реката Вардар, дел од огромна жичница која треба трајно да го реши проблемот на градскиот превоз во Скопје - тоа е идејата на Илија Вучков,............