Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Плус тогаш си имал база на домашни играчи ко Станко,Тоше,Дамјан(пред да скине лигаменти), Горјан ( кој важеше за талент и добиваше шанси кај Пипан).

Сега ги имаш Магдевски, Шиљо, Бојан Крстевски и Маслинко.

Разлика небо и земја.

За добар резултат мора да имаш база на 3-4 добри домашни играчи.Без тоа тиња.
Јас кога би се прашувал би играл со 12 странци и ни ЕДЕН домашен и не би играл домашно првенство само АБА 1 [emoji6]

Добро ако влеземе во АБА 1 целта ке биде опстанок, секако. Реално нема многу да има промени за 1 година. Но друго е кога си во АБА 1 има и повеќе пари. Долгорочно треба да се гледа, јас би бил пресреќен со опстанок догодина, нов тренер и погодени 2 ца странци.

Во моментот кога видов дека Кочов продолжил соработка знаев дека нема АБА1.
Лоша ти била проценката[emoji6]
bacbcb436f9ddbb2d987f93d11a0416b.jpg

Пошто станавме многу намазани те слаб ни е ростерот те мал ни е буџетот те слаба била АБА 2 а во сала нема жив петел, јас да би одлучувал само МКД првенство за нас со Маврови Анови, Овче Поле... Тимови од Словенија банкротираат а ние многу богатите преку леб погача бараме!!!

Пошто станавме многу намазани те слаб ни е ростерот те мал ни е буџетот те слаба била АБА 2 а во сала нема жив петел, јас да би одлучувал само МКД првенство за нас со Маврови Анови, Овче Поле... Тимови од Словенија банкротираат а ние многу богатите преку леб погача бараме!!!
Не споредувај 3 годишен клуб со 60 годишен.

Не знам колку е паметно со овој ростер воопшто да играат Аба лига или планираат да се засилуваат?

Последно уредено:
Не знам колку е паметно со овој ростер воопшто да играат Аба лига или планираат да се засилуваат?
Логично би било да се засилат
..ама да почекаме

Само немој со 13 тимови да играат да им ебам матер. А секако треба да се засили бар со уште 2-3 странци, па да ги ротираат во првенството, зашто со овој ростер тешко да се избори опстанок.

[emoji23][emoji23][emoji23]
Тоа една Звезда си еба мајката во ФМП тој земал ми раскажува за традиции[emoji23]
Колку само сезонски клубови згаснаа кај нас на по сезона две, исти курац и Приморска. Нема споредба со такви тимови.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom