Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
da se potsetime na najbrojonoto gostuvanje vo park !!! za mnogu grupi nedostizno, no edni se Family

ЅВЕРОТ ис бек....:pos2::pos2::pos2:
алоо нежни момчиња за вас има една песна....од ѓорче петров до железничка....таа ве опишува најдобро и зато молим фино лепо кај вас у подгрупа да постирате да не ни стане обратна и нашата група

Tapa ke bide mzt ako propadne...Ako dozvolat takvo nesto nemoze poloso da se sluci so kosarkava...

so se mzt kako so gledam ke propadni rabotnicki taka da prvo gledajte si vie da se spasite

Nema da propadne ni Mzt ni Rabotnicki !!

МЗТ постоел и ке постои...не се секирајте вие за нас гледајте си ваша работа

да ти кажам многу ни олесна сега ке можиме да спиеме на рает:pos2:

Нема да пропадне бе...Глејте си ваша работа.

Sto e so spekulacijata deka Minco ke vlaga vo MZT???
Ima li barem malku vistina:toe::toe:

40% e vistina....
ziko ti si eden tezok debil sto ni so kantar ne se meri,daj be tamu zaedno so kopacite otvorete si tema i ne davi tuka vise:drk:

МАМОООООООООО НЕ САКАМ ДА БИДАМ КОПАЧ....САКАМ ДА СУМ АЕРОДРОМЕЦ :( :( :(

Sto e so spekulacijata deka Minco ke vlaga vo MZT???
Ima li barem malku vistina:toe::toe:

Татко ми работи за Минчо и се многу блиски пријатели.Од ова нема ништо.И јас му реков на татко ми да му спомне некако да влезе во МЗТ меѓутоа ми рече дека сега за сега нема шанси.Едно поради економската криза а друго и заради тимовите од ракомет што незнам колку пратиш ама многу брзо се развиваат од кога е он влезен таму а и фудбалскиот тим Металург доста добро се засилува.За жал нема ништо од ова барем сега за сега

40% e vistina....
ziko ti si eden tezok debil sto ni so kantar ne se meri,daj be tamu zaedno so kopacite otvorete si tema i ne davi tuka vise:drk:
као прво си имаме отворено тема за копачи као второ мене ич не ме заболе за мзт и комшите два поста напишав и одма почнавте да вреѓате а успат и за то ич не ме заболе и уше нешто таму уште работите со кантар пошто кај нас си има ваги и слични срања па ако е така јас стварно сум разочаран од толку фаленото двојазично скопје и многубројната селска багра шо е населена во тамошен ајродром :kesa: пис

lol pa da ne sakas na digitalka da te merime be!?
ako veke imate podgrupa kopaci molim fino lepo bez navredi da odletas natamu i da ne ni prodavas selski finti tuka...:pos2::pos2:tebe ocigledno mnogu ti paga tesko sto ednostavno ni na son nemozes da bides del od toa sto go vikaat FA najbrojni,najaki,najglsni,najredovni ednostavno prvi vo SE...poz:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom