Ламбе Алабакоски

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
LAMBE, he he sho selsko ime (mak-ship verzija Ljambe)...po frizurata (kako germanski fudbaler od 80tite) pretpostavuvam pee turbo folk...ama sho shmekerski pogledi mavat na nekoj od slikite...se gleda go uchat kako da gleda, ama ne go bivat losha gluma si e losha gluma ne e karakterot...

The`bItCh напиша:
Е браво бе. Кај најде Ламбе и Адријан да ги споредуваш? Адријан е алабанец ( читај, не е македонец! ), овој е македонец па се плетка на секое. Адријан до вчера не знаеше Х да каже, а сега баш добро се снаоѓа на сцената и прекрасно зборува македонски. Ако сме реални тоа е вистината. И шо го браните Ламбе? Самите се лажите.. детето врска нема!:bip:

Pa kako moze da ima vrska, koga bratuced mu e Bojan 13?
A be krv, voda ne biduva. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

На детето му треба Macedalien. Ќе почне да збори течно македонски кога ќе добие лекција по орална експресивност. :wink:

The`bItCh напиша:
Не се разбираме, ама ме мрзи да пишувам.
Патем, иако не го сакам ко личност ја обожавам Море од солзи . :bip::kez:
Песната е добра....Пејачот мене не ми е

cuce e..epten e sladok..ama za smotanko apla e :) provincijalskoto od nego vristi..:back: anyway sharmanten e

Добар си е Ламбе, уште е на почеток на кариера, допрва сам ќе одбира песни и настапи еее има време, неговото време допрва доаѓа:helou:

за музиката нема да коментирам-затоа што секој си има свој вкус и си слуша шо сака!но еднаш го гледав на една емисија и не ми беше јасно што е со дечкото!незнаеше реченица да состави!само си се смееше и то!

но еднаш го гледав на една емисија и не ми беше јасно што е со дечкото!незнаеше реченица да состави!само си се смееше и то!
Јас пак кога ќе видам некој пејач во емисија, не ни очекувам ,,да знае да склопи реченица,,. Од Ламбета (поп пејач) треба да се очекува добра песма (знам дека е со н, нема потрба од нервози), туку типче е детето, дотеран младалачки, пее добро, што е повеќе потребно за еден поп пејач?

Јас пак кога ќе видам некој пејач во емисија, не ни очекувам ,,да знае да склопи реченица,,. Од Ламбета (поп пејач) треба да се очекува добра песма (знам дека е со н, нема потрба од нервози), туку типче е детето, дотеран младалачки, пее добро, што е повеќе потребно за еден поп пејач?
за да биде звезда еден пејач треба да има многу повеќе од добра песна(а овие од Ламбе,па и незнам колку се добри?) и просечен глас!треба да има харизма и однесување!тоа дека е дете не е никакво оправдување!ако е дете и ако не може убаво да се изрази нека го даваат на детски емисии!

за да биде звезда еден пејач треба да има многу повеќе од добра песна(а овие од Ламбе,па и незнам колку се добри?) и просечен глас!треба да има харизма и однесување!тоа дека е дете не е никакво оправдување!ако е дете и ако не може убаво да се изрази нека го даваат на детски емисии!
Добро бе Дејан не се нервирај. Ама оти па баш ѕвезда да биди, не мора секој пејач да стани ѕвезда, или мора?

Добро бе Дејан не се нервирај. Ама оти па баш ѕвезда да биди, не мора секој пејач да стани ѕвезда, или мора?
не се нервирам!
па ако ги има сите квалитети ќе стане-ако не не!според мене Ламбе сеуште не е звезда како што го третираат!можеби со тек на времето ќе се избори за таков статус и квалитет!

Мислам дека е еден од поквалитетните пејачи на сцена, а можам да кажам дека и како личност е супер дечко, сум имала можност да бидам во негово друштво и мислам дека детето зрачи со позитивна енергија, има добар глас. А ти Дејан, не знам баш во која емисија си го гледал шо не можел да сврзи реченица, оти, јас еднаш ко го гледав, беше се супер.

Ламбе кратко и јасно кажано смрди! Понискоинтелегентно дете немам видено во живото, демек позитивен е нешто. Муабет во него капка нема, мене ми личи на кукла за во излог го облекват како пациент и фризура некоја селска и само заби знај да извај.

И за пеење не го бива, нема гласовни можности, харизма никаква. Текстојте во песните му се строго непрепорачливи за постари од 12 години, толку плитка и несврзана поезија ни дрогиран кретен не можи да напиши. Па и публиката му е всушност до 12-13 години и по некој шо не се потрудил да размисли.

Селанец е и не е од Битола, ами од Љубојно. Наивен е и зато го одбраја од М2, за да си изградат некоја своја идеална ѕвезда. Мене ми е беден и смешен и не го доживувам како пејач.

Не го сакам нешто многу многу.Дури и ме нервира искрено кажано.Некако ми е таков мутав,муле.

Nemam los zbor za Lambe,ja sakam negovata muzika i nego go sakam mnogu sladok mi e i mnogu e mil.Za razlika od drugite togasni finalisti toj bese najdobar.Go slusam i go sakam.....:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom