Каков мотор посакувате

• Креатор на темата Креатор на темата onak
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Веб-сајт
www.kanosistemi.com.mk
ми даде идеја членот што во темата кај што треба да се пишува каков мотор возите он си отиде офф топик и си напиша што сака... како и да е, овде закачете крилја на мозокот, употребете ја фантазијата и постирајте слики од моторите ака машиништата за мажиштата што би ги возеле или грмеле по улициве наши....

мој прв избор е Yamaha VMAX 2

се би дал ако ми се укаже некаква шанса да го имам. дома у днева ке си го носам да го гледам него наместо телевизија... заљубен сум во моторов... а и во уште неколку други ама отом потом во друг пост..

до тогаш Yamaha VMAX 2

2009%20Yamaha%20Vmax.jpg

и видео секако:

скоро 1700 кубика и рамно 200 коња, спој на модерен и ретро сатјл, прецизна механика и неверојатно изведена стабилност, ултра лесен рам, карбон и алуминиум комбинација... да не дрндам... машиниште по мој фкус...

Definitivno zveristeto bmw s 1000 rr po moznost da bide carbon edition so akra auspuh kako na slikite 193ks ednostavno zver
2010-BMW-S1000RR-Carbon-Edition-Wallpaper.jpg
2010-BMW-S1000RR-Carbon-Edition-Photo.jpg

Кога тогаш ќе возам ЦБР 1000 и R1 па шо сака нека е! :)

Абе каков бил само да не е кинеско производство ... не пребарвам друго. :smir:

Honda goldwing 1800

Ова е сон кој нема да се оствари
crockerebay.jpg

Ова е реално
bild_01.jpg

следен од категоријата на омилени двоточкаши ми е Suzuki B-King

suzuki-b-king.jpg

2007_Suzuki_B_King_2r.jpg

со 1800 кубика и 340 коња ова е прав звер... а плус напумпан со електроника и контролери... глеј те го видеото што да кажам поише

Јас предложив во другата тема да се пише каков мотор имате и каков посакувате ... вака две теми ама нема врска :)

Јас моментално посакувам да имам (скромно) Keeway Superlight 150 чопер или Yamaha Virago 125

и третиот и последен звер што ми запнал за око е HONDA EVO 06

honda-evo6-concept-bike-big.jpg

да не се повторувам со текстовите од погоре постовите за стилот и слично... мислам дека е јасна желбата и мојот вкус за тип на маЌина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom