Нај кул место за излегување во вашиот град!

Lugje se sekava li nekoj na Chillout, prvata kafana (chuj kafana, dva na dva rupa beshe) u SKP kaj sho pushtaa elektronska muzika. Eee ja i drugar mi Sale ushte nemozheme da ja prezhalime taa dupka iako raboteshe samo nekoi devet meseci. Mislam deka raboteshe vo sezonata '95-'96! Tej ama sum star u K-ac! :)

Sektor ne e losh. Okej lugje, zanemarliv house i to... A tek curici jee.oteee :shock:

Pot Chic, la Locomotive, Corazon, Impact, Tio Pepe, Le Shanon, Boca-Boca, République bar, Le café vert... Aj koa kje dojdete kje ve shetam :wink:

ХАРД РОК!!!

И јас немам совест :twisted: и јас сум 666 :twisted: ама јас невикам дека хард рок е најбоље во Битола. За мене е најбоље да си сум со другар(ки)те и да си поминам најубо на светот. Ама со женски се поминва поубо отколку со машки. ама не сум сатанист да не се сватиме грешно

Што би рекол еден другар, "Ако успееш да влезеш, Sector и не е така лошо место". Шала на страна, нема да дрндам за критериумите за влез, сакам да кажам дека ако отидеш во Сектор со поголемо друштво ќе си поминеш топ. И обавезно да има барем една девојка во друштвото (тоа јас го нарекувам "блинкерче":))) Атмосферата е релаксирана, олабавена, има згодни девојки.

Моментално е некој "вакуум" период со местава за излегување, ама ќе се стрпиме уште 2-3 недели.

Мистичен напиша:
Што би рекол еден другар, "Ако успееш да влезеш, Sector и не е така лошо место". Шала на страна, нема да дрндам за критериумите за влез, сакам да кажам дека ако отидеш во Сектор со поголемо друштво ќе си поминеш топ. И обавезно да има барем една девојка во друштвото (тоа јас го нарекувам "блинкерче":))) Атмосферата е релаксирана, олабавена, има згодни девојки.

Моментално е некој "вакуум" период со местава за излегување, ама ќе се стрпиме уште 2-3 недели.

Samo kje se nasmeam :D

dobro..obicno, jas znam da bidam toa edno zensko:-))))
kolku da rasipam monotonija;-))
bashka, i mene mi e bolje koa fakjam seiri so muzi, otkolku da "densam" i prevrtuvam oci so zenive:-)))
sektor e ok....mada izbegavam da odam tamu....najokej mesto za iskacanje , se rabira..po doma, sedenka...pienka...
shto se otpushtam ja so iskacanje....treba da sednam i da ucammm....

СЕКТОР дефинитивно.Супер музика, добра атмосфера, единственото кул место тука според мене.корења пуштам таму уште од кога се отвори,и ваљда затоа никад не ме вратиле.

valjda zatoa shto se ponasas kako nickot hmm?:) pa ne te vratile...tamu imas so lopata da rines curici kako tvojot nick.

Леле шмизло.. добра музика?

ха-ха ... Фанки-џи!

Caligula. Мој човек

SpAcE_c0wb0y напиша:
Тетово: Efko's Club

Скопје: La Fabrique

Abe Space kakov Efko's? Toa samo preku zima inaku nema ziv cuek unutra. Ama oreku zima e jako. Najdobro preku leto e da izlezes da se setas u carsija

Madison vo nedela , site so rabotat okolu nokniot zivot se togas slobodni od sankeri , sankerki , dj`s , obezduvachi ma sve e nadvor togas i site znat dobro da zurkaat :wink: Inace se Vasastan , Easy , Valand , Deep se ok mestenca :)

Дајте нешо слики од клубовите, особено вие што сте надвор. :wink:
Да имаме претстава за што станува збор и ние.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom