Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Идеме на Водно деновиве??

Ај па ти одма дојде и одма на Водно сакаш :):)....ке идеме да се разведри времево малце (да не ни заврне таму) ама да има некој со нас шо ги знае тоа козјите патеки :)

Жалам дечки јас у среда рано сабајле си бегам, а плус од тоа што вчера и денес врнеше се е кај таму. Така да останува јас да ве однесам кога ќе се вратам од одмор

Ја ќе ве носам бе...:pos:

Aко ве носи Мац, пред да се пуштите надоле отидете во црквата на средно водно и запалете си една свеќа за среќен пат :poss:

Нек си ги осигураат точаците со Каско :pos:

Ако ме носи овој Мац)) ке ни треба BodyАrmor,FullFace Helmet i штитници за све што постои..........и + каско осигурување на велосипедот (не е точак море МАц ке те кажам на Смиља:pos::pos::pos:).........и којзнае пак шо ке направиме :):)

Не е тоа битно...битно е да идеме :):)
Ај у петок сабајле ако биде добро а може???
Пријави тука...

Епа сеа мое ке искочи нешо за до петок.....
Море Ај ем им па шо сака нека биде :):)

п.с. Круша ај ако не те мрзи дај пиши кај се тие патеките(една само немора сите)
Еве од средно од тоа паркингот кај да идам после :)

Ја знам кај се...ти текнуе на таа шо душа извадивме нагоре?
Е сеа ќе ве носам по таа надоле :pos:

Абе ептен го скршив MauntBuke-от и сеа немам точак за такво возење ама деновиве од Франција ќе нарачувам точак така што чим ми го донесат одма одиме да возиме!!!

Тур де Македонија..крај на септември...
скопје..велес..прилеп..битола..пелистер..охрид..
4-5 дена забава..
спиење во прилеп и битола, охрид...убаво ќе си поминеме

ми требаат тројца, кој е заинтересиран, кој има искуство на долги патеки, нека пише..

Чекај сеа...кој организира ова ??? или само така другарско возење низ македонија????
Јас неам искуство на долги патеки ама ми се оди на едно такво возење....
п.с. Мац)) :nenene: :nenene: уште сум млад за таму

И јас неам ама би идел...мислам дека можам :)

DuFFy напиша:
Чекај сеа...кој организира ова ??? или само така другарско возење низ македонија????
Јас неам искуство на долги патеки ама ми се оди на едно такво возење....
п.с. Мац)) :nenene: :nenene: уште сум млад за таму

Јас го организирам..неколку години по ред, земам неколку другари и се возиме...нема нешто посебно да се организира секој по 2 гуми, еден бандаш, пумпа, шатор, храна и слично:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom