Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Круша бидејќи кај тебе на слика се е убаво спакувано кажи дали се овие деловите кои ги имаш:
j-1.jpg

comp_4-rd.jpg

sram-front-der.jpg

img_4protwist.jpg

img_3.jpg

img_fr5.jpg

main_powerspline.gif

main_hussefelt.gif

Него има ли некој да ми каже зошто овие педали многу држат цена:

m959.jpg

shim_m540_pedal.jpg

И што миsлите за системов кој може тотално да го измени начинот на правење точаци со ланци (претпоставувам дека ќе ви текне како функционира преносот на сила):
http://www.365.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=566&Itemid=2

Така нешто само на мене ми е со Trigger Shifter, т.е. оваков
img_main_triggershifter.jpg

А иначе тие педали ти се за road точак, и вајда се скапи зашто се лесни, издржливи и што ти јас знам. Имам видено едни педали 50-50 кај овој типов, многу се топ, ама 4000 и кусур денари се.Еве слика од нив, педала ипол, а по цена три море ќе да се
Z_240%20CRBXP5.jpg

Ја си земав Schwinn од Вучко и закон ми е да ви казам.250 евраки е ама супер е за Скопските дупки :poss:

krusha03 напиша:
Ќе ти кажам кога ќе стигне :icon_bigg Не стварно појма немам му реков само да ми донесе кацига, а за боја не ме интересира многу многу, црвено може ќе ми иде со точакот, ама и плавата и сивата се убави, поготово плавата. Еј ај кажи каде ти рече нешто поназат имало некои ефтини ракавици, незнам на пазар или негде? Сега се потрошив убаво и немам да дадам 1800-2000ден за убави ракавици. А да и тие се со прсти ли без?

Сеа незнам валда на мене мислеше.....Јас имам Rudy Project си ги купив од оној трговскиот беверли без прсти се и се 920 денари.......има на пазар за 200 ден иначе

Boomerang напиша:
Ја си земав Schwinn од Вучко и закон ми е да ви казам.250 евраки е ама супер е за Скопските дупки :poss:
А кој модел?
DuFFy напиша:
Сеа незнам валда на мене мислеше.....Јас имам Rudy Project си ги купив од оној трговскиот беверли без прсти се и се 920 денари.......има на пазар за 200 ден иначе
ДА на тебе мислев, ако има на пазар за 200ден ок тогаш да си земам едни дур не соберам пари за убави. Иначе што ќе ти се ракавици ако не купуваш со прсти? Има многу добри 661 со некоја гумичка како нивното лого и кочнивата што се вика со пола прст да ја поткачиш ти се лепи за ракавицата и ова може многу да те спаси, зашто без нив би ти се лизнал прстот од кочницата

Abe moze da te spasi ako ides Downhill a jas poso ne idam nema so da me spasuva :):)
p.s. Kako se po Vodno nadole toa patekite (mislam na kozjite)........mnogu se strmni ili ????

Si zemav Schwinn Frontier od Vucko . Imas da biras Crveno so sivo , Teget so srebreno i Krem Boja so srebreno i kafeavo.

Абе сега незнам што има кај вичко, ама според ова боиве што ми ги кажуваш, и што ги гледам на нет тоа како да ми се различни модели:

Frontier

r_45.6.S6_US_FRONTIER26_BLU_M.jpg

Frontier FS AL SPORT

r_40.9.S6_FRONTIER_FSAL_SPORT.jpg

Frontier FS

r_34.8.S6_FRONTIER_FSAL.jpg

Вакви беа, и сите иста цена? Ти кој го зема? Иначе се наредени 1<2<3, т.е 3тиот ти е најдобар

Ja go zemav tretiot samo shto kaj amortizerite nema takva guma.Najverovatno im ja izvadile ili soznam :lud:

U Vucko go ima tretiot i u tri boi.Tie poslabite gi nema.Ima samo poskapi.MOjot koshta 250 evra.

Rakavici poevtini imas do Vucko taa prodavnicata so e. Ja si zemav lani edni ubai se 450 denari gi zemav.

Па дали е иста вилушката, оваа мислам дека е RST само треба да проверам кој модел е. Иначе одлично точаче за низ скопските дупки :)

Еј бумеранг многу добар точак имаш.
Сакав јас да си земам ваков...., имаат многу добар волан, виљушка и рам.Тамам за Скопјево има да го искинеш од возење!!!!
Многу добар избор, сум приметил низ Скопјево ептен ги возат овој точак.Само што амортизерот е без тоа црното сеа незнам како се вика :nesum:

абе што ти е гајле и онака таа гумата изгледа многу селско како на собим и литер точаците што ставаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom