Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Да го ова јас Костовски патеките ги прави две години и уште не ги направил. Па да му се сневиди поевтина инвестивција не постои а он сеуште си го прчи.

Ja najmnogu sakam da vozam to4ok...i ripam skali i takvi stvari..i obicno vozam na kej..<standart> i u park...

MaLe4kA напиша:
Ja najmnogu sakam da vozam to4ok...i ripam skali i takvi stvari..i obicno vozam na kej..<standart> i u park...

Прв пат гледам женско шо сака да вози и рипа по скали со точак......браос имаш зелено од мене :):)

Ееее тема од 14 страни прв пат ја гледам, срам да ми е :)
Фанатик сум по велосипеди, сите што ме знаат, велат дека на велосипед сум пораснала, обожавам финти со велосипед, возење на едно тркало, па без раце ово оно. Штета што во Струмица нема некој посебен интерес за таква работа и нема такви специфични места за бајкинг.

Абе ебати паркот, толкав парк направиле една чешма не им текнало да стават вода да се напиеш

Даааааа беееееее треба шишиња да носиш или да тркнеш до најблиската фонтана :):):).......ама многу фали чешма таму

Гледам ништо не пишувате па еве јас да си се пофалам дека нарачав и за неколку дена треба да ми стигне нова кацига SixSixOne Full Comp за 100е. Ако некој го интересира еве ви слика како изгледа:

661_full_comp_06.jpg

Duffy ima najdobar tocak bree zaedno so mojot hahahhaha

Ama Jack nema konkurencija denes sednav na negoviot tocak volanot e cuden tesko se vrti i imas cuvstvo deka vozis fico

StevoMC напиша:
Ama Jack nema konkurencija denes sednav na negoviot tocak volanot e cuden tesko se vrti i imas cuvstvo deka vozis fico

Не му е серво бе?!!?!? Ааааајјјдеееееее:pos2::pos2::pos2:

Мммммммммммммм круша кацикава ти е закон...... SixSixOne rulzzzzzz.....сеа коа идеме на downhill да ја пробаш :):):):)

п.с. А шо боја ке биде твојата ?

Ќе ти кажам кога ќе стигне :icon_bigg Не стварно појма немам му реков само да ми донесе кацига, а за боја не ме интересира многу многу, црвено може ќе ми иде со точакот, ама и плавата и сивата се убави, поготово плавата. Еј ај кажи каде ти рече нешто поназат имало некои ефтини ракавици, незнам на пазар или негде? Сега се потрошив убаво и немам да дадам 1800-2000ден за убави ракавици. А да и тие се со прсти ли без?

lele sk8 parkon kakov eeee..eden coek dojde i fati da se izderaa neso...vika kaj be vie so tocaci tuka, ova e za ROLSULI i SKIROLI ....LOL
ali koj do ee...ja si produziv.. inace jas bev so ta4ak...

Абе во скејт парк се иде со BMX а не со брзинец, ти каков имаш, тука во германијава не сте свесни колку добри BMX има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom