Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро де идете да ги гледате трките, интересни се.

Ајде има ли некој за утре за на Водно...ја и Дафи 100 посто идеме ајде уште некој јунак :):)

хахахахаха кај знаеш дека јас идам море???? ме праша???? :):)
ама ке идам :) и мац дај порано да идеме и одмор на средно еден поголем и поеке нагоре да идеме :)

Утре нема шанси во 9 саат идам на аеродром ќе летам. Може покасно кај 6-7 саат ако не сум уморен. Во секој случај убаво да си поминете. Деновиве какво е времето од точак не сум се симнал. Прво се возам, па на школо, па пак се возам итн.

Слушнал ли некој за пордавница за велосипеди „Денда” во Скопје? Мислам дека се наоѓа некаде кај студентскиот дом „Гоце Делчев” т.е поточно на ул. „Џумајска”.

Леле викендов може не летав многу (немаше добра термика и направив само еден КТП) ама затоа со точако мераци си истерав. Сум се изнавозел преку 70km, еве ми ја рутата од прилика

voznja6mi.jpg

dek si be?Dobar?ta nema da pisis nesto(:so ima staro novo???????????????????????????caossssssssssskisssssssssssssi pisi ak mozis(:

Еве ми го точакот што толку многу баравте да го видите. Како што реков ништо посебно црвен со сива виљушка и црно

dsc001753kc.jpg

dsc001762vl.jpg

Е то се вика педала, тука тие се парот над 20 евра

Eheeee ko mojte pedali imas TruVativ

Ima na forumov nekoj so ide u noviod Sk8 park u karpos???.......
I krusha03 kolku pari e ko tvojot volan da ne znaes ? (od prilika nemora tocno)

Круша не заебавај топчаков ти е лудница.Колку пари би ме коштал како твојот или некој сличен со истиот рам и истата виљушка.?

Мојов ме кошташе 450-500е од кај овој пријателов што носи поефтини делови, само имај на памет дека се од вилушка до ланец и рачки е од реномирани фирми за делови за точаци. Ако сакаш озбилно за зимаш пиши ми ПП да исконтактираме, да идеме кај него и да си се договорите. А да зимаш од Вучко, Bike Stop или некое друго место не би знаел колку ќе те кошта, ама доста повеќе. А иначе дафи за мојот волан да ти пасува мора да имаш и таков стем и тоа би те коштало (сега незнам може ќе те излажам) 1000-1500ден. А иначе во скејтпаркот не сум отишол, не ме ни интересира, поинтересно ми е вожња во природа само и на водно не сум бил од дамна

Абе нели ја правеа маунтбајк патеката на водно, до каде стигнаа ако случајно знаете.
Инаку круша Маврово е закон за со твојов точак

Да ама треба да се организираш за до маврово, превоз, група луѓе, едно,друго, трето итн. А на Водно, кога ќе ти текне ене ти го се качува, се симињаш. Само сега малку слабо со кондиција па нагоре муки гледам ако го возам, па неколку пати си го туркам по козјите. Сега овие бајкериве ми збореа нешто за на Солунска глава т.е. двапати требаше да се иде, ама има уште снег и комбе неможе да се качи до горе. А за која стаза на водно ми збориш, и јас имам слушнато нешто ама се немам распрашано

E vaka sea i ja kao vas uzivam za leto da si vozam to4ak.Ke si zeam to4akot pa na kej,pa uzivancija,pa nekoe kilce ke simnam i taka....A za downhill sea znam deka ke praat tri stazi na Vodno ama ne znam poto4no kade ke bide toa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom