Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Абе знам јас тоа и јас имам мерак и јас би дал 1000е за точак ама може коа ке имам вишок и јас коа ке ги заработувам

Е Caticycle Glenwood ?????? Ви значи нешо????

DuFFy напиша:
Е Caticycle Glenwood ?????? Ви значи нешо????
Ова оној зелениот што го има во вучко, со преден амортизер RST ми се чини и Shimano Acera мењач. Друго незнам што има. Вака за гратска вожна одличен е, а за XC или Downhill, чим за мојот точак ми викаат дека е добро точаче што ќе биде тогаш со твојот?

Круша дај некоментирај многу:kez: и дај некои слики да видам како излгеда твоето точаче во целост

Крушо ај кажи со виљушка е тоа RST на кратко само ја бива или не како за мене вака аматерски возач не за професионалци(знам дека не е некоја професионална)
И дај постирај сликиче од бициклето твое

Абе добро тoа второто беше заебанција, него RST незнам баш што да ти кажам за нив, тие би дошле Low-End виљушки во класа на Zoom ама сепак мислам дека се подобри од нив. Иначе фирми кои произведуваат добри виљушки се Rock Shox и Manitou кои можат да се најдат кај нас и Marcozzi и Fox кои ги немам сретнато кај нас. Иди на www.RST.com.tw и види дали го има твојот модел таму, мада неверувам тие таму ми изгледаат доста поголема класа. Би рекол дека се добри за гратска удобна вожна и нерамни патишта, а не е за Downhill и скокање.
Иначе незнам што ќе ви е слика од мојот точак ви реков дека не е ништо посебно нема ништо посебно, нема ни налепници ни ништо. АЈ ќе видам можда ќе го сликам утре денски

Јас имам онака средно добар точак, добар за вожња у град. НЕ го праам којзнае што зашо и не е: ))

Рамот е JEEP купен од неам појма каде и пред колку време. Предната виљушка ми е РСТ ама не ми е оуверсајз и тоа е лошо. Заден амо. неам, мењачот и Шимано. Задната гума ми е 2,05 МАксис, али ми ја дупна еден копиљ и од тогаш неам возено.

Aбе бето, ќе дозволиш една дупната гума да те спречи точак да возиш:pishtoldz

Абе не само ради тоа и ради други причини. Ако сакам можам да ја напраам гумата, ама намерно ја остаам за да не возам.

Чудни се тие причини кои те сопираат да возиш точак , баш ме интересира кои се

Кој е за Водно утре???
Времево пука...ајде идеме ли??

Leeej pak nikoj ne ide :( :):)
Abe Mac)) ke ideme nie so J@ck ako go udedime

Абе ако треба само ја и ти идеме!!!!!

Cek sea edna pokana da pisam :):)
Ajde bre pisete barem deka ne idete da znam deka ste procitale :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom