Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Само се прашувам кога ќе дојде денот да им се здосадат овие шоуа на нашиот македонски народ. Што има интересно во тоа некои деца се собрале и јадат пијат се смеат и јас да ги гледам, па имам видено луѓе во онакви ситуации што би ми го привлекло вниманието не знам, а како капак на се ова е доста нискобуџетно шоу и доста аматерски изведено.

Пуштете канал 5.
си лижат цицките, се слекват, се месат, се лапат. абе упм. НЕМАТ ПАМЕТ ОВИЕ. :pos2:

Досадно,глупо,незанимљиво. Ама скроз.

И да не го гледаш! Паметно од твоја страна. :) Јас гледав денес едно 5 минути и се згрозив! Каква сељачанаааааааааааа....
Да ме затворат со нив на пет минути ќе избегам жими све! Каков џган не сте свесни. Идејата за шоуто си е ок ама ништо со онакви учесници, колку што сум у тек денес им е прв ден и наместо да седнат на маса да се запознаат, да попраат муабет они одма почнуваат со мајмунлаци како да ги пуштиле од Бардовци.

Па не знам што очекуваше, нормални луѓе имаат работа, имаат кариера, имаат жена (маж), деца, студираат а не седат 2 месеци како паразити да ги рани некој и да ги гледам како јадат, се смеат. IQ под 90 им е на сите сигурен сум. и треба еднаш да разјаснеме НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ СЕ ПРИЈАВИЛ НА ОНАКВО ИЛИ НЕКОЕ СЛИЧНО ШОУ

Да да у план ми е! :icon_lol:

И да ти е..веќе заврши ;)

А за тие што не сакаат да гледаат оваков тип на шоуа, па си имаат други програми, никој не ги тера да го гледаат ова ниско буџетно шоу.

Пуштете канал 5.
си лижат цицките, се слекват, се месат, се лапат. абе упм. НЕМАТ ПАМЕТ ОВИЕ. :pos2:

Да бе стварно ненормални,се мачкаат со сладолед и се лижат....ама онаа Кумановката некако најспремна беше...како провоцираше :vozbud:

Каде бе на ова ладново се лижат,ќе настинат :(

Само се прашувам кога ќе дојде денот да им се здосадат овие шоуа на нашиот македонски народ. Што има интересно во тоа некои деца се собрале и јадат пијат се смеат и јас да ги гледам, па имам видено луѓе во онакви ситуации што би ми го привлекло вниманието не знам, а како капак на се ова е доста нискобуџетно шоу и доста аматерски изведено.

Поголем аматер од тебе нема! Ја сум работела во една наша ТВ куќа и да ти кажам дека е супер обработено на таков мал простор. Не знам што сакаш повеќе од реално шоу? Шо праева во Биг Брадер а беше пооригинално? барем не го украле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom