Ќе се гасат бугарските торент сајтови

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Сеуште се наоѓа по некоја, ама полека полека ја чистат. Сега кога сакаш да слегнеш некој филм или серија ти дава линк за amazon, да си ја купиш ако сакаш...:tapp:

Епа да де, сега мининова е легален сајт :)

Не зезај, што има на замунда а нема на Torrentleech?

Многу торрети се overseeded и сега ако сакам да спуштам некој постар торрент нема да можам без да го расипам ратиото на тракерот.
Му доаѓа you can watch but you can't touch.

А зошто замунда е помалку seeded на благодарност на многуте Македончиња кој сакаат се да имаат и само личаат, ја сум во можност на скоро секој торент да извадам добро ратио.

Пак ќе кажам torrentleech е далеку подобар од zamunda по сите други прашања..

Голема работа. Ќе турнат приватен тракер.
Приватните тракери се само за големи брзини на популарни торенти. Ама со интернет конекции од 10 Mb/s ништо не ни менува. Да имавме онде 20 или нагоре тогаш симнувај од приватен.

Ако бараш некоја поретка содржина или на јавен или на друго место барај (емуле пример).

big_78385.jpg

Нема шанса тоа да се деси. Серверите им се у Холандија. У една од најлибералните држави.
До пред некое време мислам дека замунда ја држеше бугарин ама сега ја купил некој од Сирија.

А може некој да ми прати мене покани од било кој од овие дали од zamunda или iptorrents или пак torrwentleech извинте за мал офтопик иначе онтопик ова ти се вика фатиме ако можеш како брзата птица итрица и којотот нема шанси да ги угасат.

Неможат да ги изгасат. Zamunda е хостирана во холандија. А јас не би мислел дека бугарската полиција би иделе у холандија и да се буни на хостот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom