Група Х (Шпанија, Швајцарија, Чиле, Хондурас)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се баш конкретни Шпанциве и тешко стигнуваат до голот.:toe:

Имаше 2-3 добри акции Шпанија ама ништо од фуријата...

Па да, милина ми е да ги гледам...исто како Барселона...кај и да е ке падне гол..

И мене ми е милина да ги гледам,ама шпанците од 2008 што го освоија европското.Овие засега ништо не покажаа.

И мене ми е милина да ги гледам,ама шпанците од 2008 што го освоија европското.Овие засега ништо не покажаа.

јас сум сепак задоволен, навикнат сум на ваква игра на Барселона..тотална доминација..е сега што овие играт бункер ке мора да се помачат малце повеке..

Фабрегас и Торес зошто не играат ?

Три стопроцентни шанси за гол, што сакате повеќе, на цело светско не се создадоа толку шанси (со исклучок на натпреварот Германија - Австралија).

--- надополнето ---

Фабрегас и Торес зошто не играат ?

Торес само што се опорави од повредата, а Фабрегас е резерва за Чави/Иниеста.

1-0 ама за Швајцарија. Остри стартови од касиљас требаше може да има и пенал претходно. Се надевам дека Шпанија сега ќе поритисне и ќе видиме одлична игра до крај :vozbud:

Епа за Барса гледам потпишале овие што играат затоа сега и губат хахаха
Шега на страна... Швајцарциве се борат цел меч и ја дочекаа шансата нивна... браво ... така се покажува борбеност!
Не сум против Шпанија ама ми се допаѓа како достигнаа до својата цел Швајцарциве , сега се на потег Шпанциве очекувам погодок набрзина...

Епа за Барса гледам потпишале овие што играат затоа сега и губат хахаха
Шега на страна... Швајцарциве се борат цел меч и ја дочекаа шансата нивна... браво ... така се покажува борбеност!
Не сум против Шпанија ама ми се допаѓа како достигнаа до својата цел Швајцарциве , сега се на потег Шпанциве очекувам погодок набрзина...
Тоа ти се вика Отмар Хицфелд тактика:pipi:

Добра игра бе,што сакате:smir:

Добра е бе, не се жалиме, само мислам дека сега не очекува уште поубава игра :)
Мислам дека Шпанија има сили за пресврт, и им треба само еден брз гол :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom