Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3632445 напиша:
Видиќ е меѓу топ 5 у свет, дефанзивци, заедно со Лусио, Тери, Пиќе иии Ќелини можееби. :)

Не можеби туку сигурно ... Ако не и прв во светот !!! бај д веј Киелини а не Ќелини ...

Боже правде, ти што спасе

од пропасти досад нас,

чуј и одсад наше гласе

и од сад нам буди спас.

NAPRED SRBIJA!

Пред утакмица со Немачка бев во црква и запалив свеќа за Србија и победивме ме слушна господ,утре планирам пак истото да го направам па се надевам на уште една добра игра со кенгурите:)

Пред утакмица со Немачка бев во црква и запалив свеќа за Србија и победивме ме слушна господ,утре планирам пак истото да го направам па се надевам на уште една добра игра со кенгурите:)

OMG :kesa::nesvest:

Боже правде, ти што спасе

од пропасти досад нас,

чуј и одсад наше гласе

и од сад нам буди спас.

NAPRED SRBIJA!

Помоз Бог Братанци

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Братанац, запали една да не направат пенал пак. :tv:

500px-FootballFederationAustralia_logo_svg.png

Боже Правде, ти што спасе
од пропасти досад нас...
Чуј и од сад наше гласе
и од сад нам буди спас...

Моћном руком води брани
будућности СРПСКЕ брод...
Боже спаси Боже храни,
СРПСКЕ земље, СРПСКИ род..!!!

Боже спаси Боже храни,
МОЛИ ТИ СЕ САВ НАШ РОД...!!!
------------------------------------
Господ со тебе Србијо... Само напред до финале...!!! Напрај не горди... Македонија е со тебе...!!!!!!!!!!!

26511_386393354075_239178889075_3678869_839545_s.jpg

Attachments

• srbija_zastava.jpg
    srbija_zastava.jpg
    18,8 KB · Прегледи: 5
Ѓорче Бој е тргнат од форумов на 3 дена ...... Neeeext !

Шо мерак ќе ми направат Ганцине ако ги победат швабите. Мф мф. Тешко е, али имаат шанси. Точно е тоа дека Србија игра без скоро цела одбрана (од прва постава)?

Абе Србија иде даље....сто посто ја поминува групата,имаат победнички дух,играат со душа и со срце!

Утре ќе биде жустро помеѓу Елфот и Црнциве .. Остар меч ќе биде (5+ ж.к. гарант), пошто и 2те репрезентации гонат пролаз, а Гана пак со победа е 100% прва во групата. Возбудлив ќе биде и другиот меч .. Нормално ќе навивам за Србија и ќе ми биде мило да одат понатаму, но нешто ме копка и ми вика дека ќе се зезнат против Австралија .. Чудна интуиција. :)

Точно е тоа дека Србија игра без скоро цела одбрана (од прва постава)?

Не е точно, но на 4-ца - Видиќ, Коларов, Ивановиќ и Суботиќ им се заканува неиграње во осмина-финалето (ако се пласираат) ако добијат жолт картон на натпреварот со Австралија.

Патем, има некој информации кој натпревар ќе го даваат на МТВ 1?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom