Група Ц (Англија, САД, Алжир, Словенија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
England 0 - 0 Algeria

possession (%) : 48 - 52

:pos2:

Со кој памет го игра Хески место Дефо. Џо Кол требаше да игра десно истотака. Се гледа дека многу фали и Бекам
Тимов има голем потенцијал,ама играчи што земаат по 200 000 фунти неделно немаат некој голем мотив да играат за репрезентација :toe:

катастрофална игра на репрезентацијата и немаше да го променам мислењето и да постигнеа гол на крајот..играчите се плашат од одговорност и очигледно е дека имаат притисок од јавноста и медиумите во земјата..инаку алжир изигра одлично, машки и се бореа до максимум..белхаџ и зијани најдобри во составот на алжир...кај англичаните бери стигна најдобар играч да е.....

Браво за Алжир, одлично ги затворија Енглезиве направија непробивен бункер и заслужено дојдоа до историски бод.
А за Енглезиве исто како и Французите ептен разочараа, боље фино лепо нека си испаднат одколку повеќе да се одбрукат.:toe:

Како што напиша некој член пред некој ден на форумот после поразот на шпанија од швајцарија.....додека некои се зафркаваат на тренинзи и на прес конференции други тренираат..победите сами не идат треба да се изборат за нив!

Пред да почне светсково некој веќе ги направи финалист Англичаниве.

Абе Капело дрво едно. До кога ќе ги играш Лампард и Џерард заедно кога тие се еден ист играч.:pos: Пак уште се нервира на клупата.

Секогаш се чудев оти англичаниве никогаш неможат ништо да напраат на светскиве, секогаш го кривеа тренерот, па еве сега го имаат Капело кој зема 10 милиони годишно. И што им фали?

Како и да е, ми го управија денот, сеа уше да си испијаниме и да заборајме.

bravo za alzir . odlicno organiziran tim . ovoj bougherra igraciste , kojznae kakva para ke zemat rangers od nego letovo . a za angliaj beckenbauer izgleda e bil apsoliutno vo pravo , epten predvidliva igra , uzasna . sepak ke pobedat so slovenija , no interesen ke bide i drugiot natprevar, bidejki i alzir so pobeda moze da obezbedi plasman .

За мене без конкуренција Англија е разочарување на светсково до сега. Франција си беше мувла и до сега ама Капело очекував дека ќе ги среди овие. Mission Impossible било изгледа :toe: Веројатно и ќе поминат групи ама треба драстично да се подобрат за нок-аут фазата ако сакаат нешто да направат.

^ Абе Капело и те како ги среди, ќе имаа 100% ефект на кфалификациите да не им ја пуштеа таа на Украинците во претпоследно коло за да ја заебат Хрватска.. Ама не знам што има стана, оваа е сосема друга Англија.. Сите наеднаш се изгубија, не се знае кој од кој е поочаен. Сеа знаат дека мора да ја тепат Словенија, ама се плашам да не се помочат како со Хрватите во 2007.. Ееееееееј, а коа ќе ми текне дека преги се нервирав кога изиграа Словенија - САД нерешено.. :pos2:

Како ги погодив денес типојте....Брао....Си фрлив 2000....Во превод, 30 кафиња во Портал....аххххх

Интересно ќе биде во последното коло, направив малку аматерски калкулации.

Секој со победа ќе оди понатаму.
Ако Словенија-Англија заврши нерешено, тогаш Словенија оди сигурно, а победникот од САД-Алжир ќе биде втор.
Ако САД-Алжир заврши нерешено, а Англија победи против Словенија, натаму одат Словенија и Англија.
Ако и двата натпревара завршат нерешено, тогаш (веројатно) на Англија и САД ќе им се гледа гол разликата за тоа кој ќе оди понатаму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom