Група А (Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Франција)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Глеам сите сте се фатиле за Франција ко слеп за стап, да испадне ова она, ах како нема да се најде некој како Зизу па да нареди све од Бразил па до Шпанија како што си праеше па тогаш хејтајте колку ви душа сака.
Allez les bleus:smir:

мислам дека Франција ќе бидат први а зад нив Уругвај на второ место,Франција има стварно силна репрезентација и со подобар тренер би била сигурно у први 5-6 места.Еве кои се само некои од стварно добрите играчи на Франција:
Фреј,Љорис,Евра,Сања,Галас,Гуркуф,Лас,Малуда,Рибери,Бензема,Анри,Тулалан :wink:

Многу неизвесна група во која мислам дека Уругвај ќе бидат први, а за влез понатаму ќе се борат Мексико и Франција :)

Најнеизвесна група . Буквално се може да се случи . Го имаме домашниот тим , непредвидиливата франција , и Мексико и Уругвај , екипи со одлични индивидуалци кои секого можат да победат ако иммат свој ден . Мразам фаворизирање на домаќини , се надевам нема да имаат помош од стилот на кореја пред 8 години.
типувам на франицја и уругвај за поминување .

PORTIERI - Hugo Lloris (Lione), Steve Mandanda (Marsiglia), Cedric Carrasso (Bordeaux), Mickael Landreau (Lilla).

DIFENSORI - William Gallas (Arsenal/Ing), Eric Abidal (Barcellona/Spa), Bakary Sagna (Arsenal/Ing), Patrice Evra (Manchester United/Ing), Rod Fanni (Rennes), Gael Clichy (Arsenal/Ing), Marc Planus (Bordeaux), Anthony Reveillere (Lione), Adil Rami (Lilla), Sebastien Squillaci (Siviglia/Spa).

CENTROCAMPISTI - Abou Diaby (Arsenal/Ing), Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Real Madrid/Spa), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Yann Mvila (Rennes), Florent Malouda (Chelsea/Ing), Jeremy Toulalan (Lione).

ATTACCANTI - Nicolas Anelka (Chelsea/Ing), Hatem Ben Arfa (Marsiglia), Jimmy Briand (Rennes), Djibril Cissè (Panathinaikos/Gre), Andrè-Pierre Gignac (Tolosa), Sidney Govou (Lione), Thierry Henry (Barcellona/Spa), Franck Ribery (Bayern Monaco/Ger), Mathieu Valbuena (Marsiglia)

Насри го нема.:pos2:Мексес исто така.:tapp:
Гову,Брианд,Валубена,М`вила,А.Диара,Фани...њтф бе?Ѕвер е тренерот еј...просто да не ти се верува.Средина не сакам од ова првенство или титула или уште у групите да испаднеме,па шут карта на Доменеш!!.

PORTIERI - Hugo Lloris (Lione), Steve Mandanda (Marsiglia), Cedric Carrasso (Bordeaux), Mickael Landreau (Lilla).

DIFENSORI - William Gallas (Arsenal/Ing), Eric Abidal (Barcellona/Spa), Bakary Sagna (Arsenal/Ing), Patrice Evra (Manchester United/Ing), Rod Fanni (Rennes), Gael Clichy (Arsenal/Ing), Marc Planus (Bordeaux), Anthony Reveillere (Lione), Adil Rami (Lilla), Sebastien Squillaci (Siviglia/Spa).

CENTROCAMPISTI - Abou Diaby (Arsenal/Ing), Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Real Madrid/Spa), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Yann Mvila (Rennes), Florent Malouda (Chelsea/Ing), Jeremy Toulalan (Lione).

ATTACCANTI - Nicolas Anelka (Chelsea/Ing), Hatem Ben Arfa (Marsiglia), Jimmy Briand (Rennes), Djibril Cissè (Panathinaikos/Gre), Andrè-Pierre Gignac (Tolosa), Sidney Govou (Lione), Thierry Henry (Barcellona/Spa), Franck Ribery (Bayern Monaco/Ger), Mathieu Valbuena (Marsiglia)
Значи овој Доменеш стварно е решен да ја уништи оваа генерација на Франција неверојатно но вистинито не ми се верува еј искрено да ви кажам Сисе,Жигњак и Гову не заслужуваат да играат за Франција.Бензема и Насри мораат да играат секој сонува да игра на светско првенство тие се млади гладни за успех освен тоа Насри игра сосема солидна сезона за Арсенал а Бензема сепак мислам дека заслужува да биде дел од составот.Не смее некои играчи да се вадат на старата слава!!!!

Цела сезона нервози со Арсенал , сега и со Доменех ќе ги имам ах...
Болка веќе станува гледањето на ФФФ ... без оглед на противникот ...
Треба да сме благодарни на златната рака на Анри и на Галас за тоа што сме воопшто на ова Светско Првенство!
Кој е во можност да го тргне Доменех од позицијата? НИКОЈ! Бетер од Хаџиристевски е... :/

WTF??? Бензема го нема а? Добар ви е и овој,тренерот :tapp:

Инаку од оваа група навивам за Уругвај,онака многу течен брз фудбал играат,па се надевам ке одат понатаму

Чекај малце што е ОВА!?!??!!? Аиии, се надевам знае што прави овој аматер од селектор... не бе не, заебанција е ова некоја нема шанси!:tapp:

И овој селектор бил на тешки дроги, јас па мислев само Марадона и Дунга се.:tapp:

Јужна Африка оди натаму, па домаќин е или шо е??? :pehar:

Јас уште на почетокот одма штом ја видов групата кажав.... Ј.Африка и Франција ( ако успее ) одат понатаму!

Во првиот пријателски меч Мексико ја совлада Ангола со 1-0 со голот на Гвардадо :icon_mrgr
Вива Мексико :icon_mrgr

Франција без конкуренција ќе заврши прв ау групата, веројатно и без примен гол ќе биде. Мексико според мене е во предност над Уругвај, а Ј Африка не верувам дека може поише од 1 бод да освои. Воопшто сите Афрички екипи ми се чини дека ќе испаднат по групи уште.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom