Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

• Креатор на темата Креатор на темата IV43
  • Време на започнување Време на започнување
Огледалото секој ден ми прави добрини кога ќе се погледнам во него.:pipi:

Сега можеби ќе звучам материјалистичи настроен или незнам како но сеуште мислам дека најуавото нешто што некој го направи за мене е тоа што кога една дебела Холанџанка ми купи пиво у една дискотека у Сараево кога бев... лелеее како ми дојде тоа ладно, убаво, сараевско пиво... појма немате.

Таа беше како некој дебел и грд ангел знаете... на точното место и време се појави.

Нема да запознаам толку дебела и добродушна џенцка како неа.

Личноста која ми го смени животот во буквална смисла на зборот, ме спаси од пропаста.
Знае тој...
И покрај тоа што не ни било судено да чекориме по иста патека и повеќе не се мирисаме баш и покрај сите лоши зборови кажани, никогаш нема да ги заборавам работите што ги направи за мене. Едноставно ме спаси...
Се трудев колку толку да му вратам, колку успеав незнам, колку тој го свати тоа незнам, сепак навистина се трудев.
Фала.

Еднаш кога треснав на испит, другар ми купи банани против стрес... :toe:

Кратко кажано, најубавото нешто што некој го направил за мене, доаѓа од моите родители - а тоа е сестра ми.

Љубовта што ми ја дава дечко ми секој ден, што ме прави посебна и единствена,што ме сака на еден единствен начин,себично и неизмерно... Е тоа е за мене нешто што некој го направил за мене што вреди да го кажам.:love:

„Ти си она кое што секоја девојка сака да го има.“
(нарцис) :eek: Прво ми падна на памет, ваљда тоа е тоа.

ti mi trebash mene i jas ti trebam tebe - :)

When that bitch told me she is cooler than me.
Then I realized I am hot.

дефинитивно на минатиов Валентајн (или по нашки Св. Трифун), кога пред влезната врата од дома ме пречека писмо и ружа, и само што се свртев и бакнеж.. :love::giggle::LOL:

Човек ко тебе лесно не се наоѓа...:vozbud::love:

Една пријателка употреби мои мисли во една нејзина книга. Одвај чекам да ја издаде и да ја читам.:) Во другата која ја почна направи лик според мојот карактер. Морам да и` се оддолжам некако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom