Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

• Креатор на темата Креатор на темата IV43
  • Време на започнување Време на започнување
Кога бев 20 години еден човек ми рече дека ако некогас има ќерка сака да биде како мене.Тоа е најубавото нешто што може некој да ти го каже.

Сакам да те осетам..
Uuu, kinky:vozbud:Убаво, убаво indeed:wub:
Се шалам:pipi::smir:

On topic: Кога ме убедуваа дека ниските женски може да бидат слатки и да пробудат заштитнички нагон кај машкото, и дека вампирски бледиот тен се поштуел у минатото и дека делува профинето:pipi:
Често наоѓам утеха во овие зборови:icon_lol:

Edno drugarce napraj blog kaj so napisa so se mu znacam . . .Ima drugi raboti,od drugi luge,ama koga i da se spomni nesto najubo,prvo na to mi teknuva,taka da najmnogu vpecatok mi ima ostaeno...

Најубаво нешто што некој го кажал за мене е- никакво зло од тебе немам видено. А не беше вистина. Зол сум. :) Но убаво нешто беше да се каже.

Sith

samo sakam da kazam srce nasite deca da se ubavi na mene a obrazvoani na tebe(ja imam sredna a ona e na fax):3:

Кога бев 20 години еден човек ми рече дека ако некогас има ќерка сака да биде како мене.Тоа е најубавото нешто што може некој да ти го каже.

Те сакам, и потоа следи вистински огномет во сите бои на еден паркинг...:pipi:

Леле педер те ОБОЖАВАМ!!!...(и тогаш типката ме смува)...хаха,недоквакани малолетнички..:pos2:

Леле колку си добар :tapp:....:toe:......:pos2:

Mojot decko za rodendenot dojde tocno vo momentot (11.15h)koga vsushnost sum rodena prv da mi cestita rodenden so mojata omilena milka cokolada i so poraka na koja ne mozes da odolees :love3: Toa bese najromanticno i najubavo nesto :love1:

мојот сакан ми прати ружи за роденден,ама дирекно кај мене на работа и тоа беше навистина смело од негова страна,а мене ми беше многу романтично

Најубаво нешто што го направиле за мене е следново
Татко ми со тоа што ме напраил ,
мајка ми со тоа што ме родила,
и нешто најубаво што ваљда сум го чул било кога сум излегол од стомакот на мајка ми :
Докторот т.е. гинекологот : Честито, имате здраво и силно МАШКО дете !
ххехехехеех :):):):):):):) Pozdrav !

Дека имам најсекси гз у цело школо :pos2::pos2:

Еднаш ми рече: Јас се правам To make you feel special.
И секогаш кога ми кажува дека ме сака ми е убаво.:wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom