Што ви недостига?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Koга не би живеел во Македонија,би ми недостигало она што ми се случува во Струмица кога ке излезам секој ден од дома:со секој втор човек да се поздравам,да апнам бурек,во недела да се качам на Цареви кули,и најмногу од се-фамилијата(ако сум во странство без нив)

ah da go zaboraviv nasiot vkusen soncogled mmm da ima sea tuka koga ke se razgrickam :)

Luge aj dojdete si doma,maka mi e vaka koga ve citam,ve sfakam sum bila vo ista situacija i najmnogu mi falea smokite,resanite,burekceto,slobodata na setkarenje,a najmnogu baba i dedoo.

zasto gi spomna smokite.,leleeeee ke se ubijam,pa nemoj molim te trudna sum:)

schtranga напиша:
ah da go zaboraviv nasiot vkusen soncogled mmm da ima sea tuka koga ke se razgrickam :)

хехехахахухухихихиехехфпфлњефлЊ =ЕФ плгф гк пмб дфчвсѓдфќ з

кај ти текна бе... ете ме и сега грицкам, и тоа купувам некој полу-смрден турски сончоглед, зато шо единствено тој е блиску до вкусот на сончогледо од кај нас МК :)

лелеееее

пи ес:

има бе, барај по турски дукјани

Serdarot напиша:
хехехахахухухихихиехехфпфлњефлЊ =ЕФ плгф гк пмб дфчвсѓдфќ з

кај ти текна бе... ете ме и сега грицкам, и тоа купувам некој полу-смрден турски сончоглед, зато шо единствено тој е блиску до вкусот на сончогледо од кај нас МК :)

лелеееее

пи ес:

има бе, барај по турски дукјани
najdov vo edna turska prodavnica :je: vkusot skoro ist na nasiot samo pokrupen e ,fala mnogu happy me napravi , uste nekade smoki stobi flips da si najdam milina ...

кај живејш? баварија беше ти? има тука во хамбург еден српски или хрватски дуќан, имаше таму некој смоки произведени долу, само не знам дали беа наши (стоби флипс) или некој српски или букарски или хрватски...

да одам утре да купам? по пошта кај тебе се за 24 сати :)

Ја си најдов тука Stobi Flips во македонска продавница.:je:

Откако најдов вегета, ништо повеќе не ми фали!

денес не најдов време да побарам смоките, цел ден скиснав на форумов, од пусти „убајни”

ама ќе пробам утре... и ако иди некој накај германија, неколку пити бурек, плс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom