Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
guitardemon666 напиша:јас сум стварно збунет... Па луѓе дали стварно постои македонска музика??? Па ова е новост за мене. Имам слушнато за македонско СРАЊЕ, никогаш не ми текнало дека така ја викат нашата музика. Макаршо се милсев пред години ама реков ај да не тропнам глупост...![]()
guitardemon666 напиша:Епа муабетот е дека кањас(селскиот збор за: кај нас) има некои шо мислат дека македонското музиче е добро (иако е очигледно дека е срање). А не се ДОобјаснувам оти хооби ми е да бидам МИСТЕРИОЗЕН... Иако то нема баш веза со ова шо го кажав :?: :!:
Па не ти зборуваме за комерцијална музика guitardemon666.guitardemon666 напиша:не мислев да ја навредам нашата музика ама знајте ова ви е уствари оти јас ич нејќам комерцијална музика, а кај нас за жал се се прај за пари па така секоја македонска музика на некој начин е комерцијална...
Radical Boy напиша:Бојана, Мартина, Ева, Сотир Лалевски, Маријан Стојановски, Сашо и уште милион „естрадни уметници„