Најтажни филмови кои ги имате гледано?

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Паааааааааааааааа не сум многу по тажни филмови и онака сум многу емотивна но го имам гледано Титаник.
Нема потреба да го кажувам сите го имаме гледано.
И еден друг Litlle mermaid.
Се зборува за мало девојче на кое и татко и е мртов и се преселуваат со својата мајка кај дедо и.
Купува балони и пишува пораки и ги пушта да летаат кон небото со надеж дека ке стигне пораката до татко и.Подоцна мајка и и ја кажува вистината а таа се разочарува,натаму не можам да се сетам што се случи но навистина беше тажен.Но тој филм е според вистинска приказна.

Braveheart - Medieval суровост ,предавства,жртвување ..... :(

Аmores perros - некој тука ме потсети

Abre los ojos - Attention: do NOT watch Vanilla Sky before watching this first! да се запази болдираното

The Shawshank Redemption - многу емотивни сцени , прикажана суровоста на затворскиот живот

Requiem for a Dream - Tрагедија како што може да донесе само дрогата.

The War (1994) - Со Кевин Костнер ми остави таков впечаток

Hachiko: A dog's story

Pursuit oy happiness

Seven Pounds

The Repo Men

Braveheart

И ја се сложувам со некој од напишаниве..
Hachiko
Eight Below

A walk to remember
Најтажен филм кој што највеќе ми остави впечаток е токму овој филм. Не знам филмов е стварно преубав, љубовен и филм со тажен крај. Најтажен момент во овиј филм е кога дечкото дознава дека неговата женска е болнаод леукемија и дека не и останува мн да живее а он премногу ја сака и сеа да не раскажувам многу, важно нема да згрешите ако некој го изгледа овој филм...

walk-remember-photo

A walk to remember
Најтажен филм кој што највеќе ми остави впечаток е токму овој филм. Не знам филмов е стварно преубав, љубовен и филм со тажен крај. Најтажен момент во овиј филм е кога дечкото дознава дека неговата женска е болнаод леукемија и дека не и останува мн да живее а он премногу ја сака и сеа да не раскажувам многу, важно нема да згрешите ако некој го изгледа овој филм...

walk-remember-photo

Обавезно да ја прочитатеи книгата. 150 страни е , ама генијално напишана и далку подобра од филмот, но доколку не ја читате книгата и филмо е задоволителен.

Into The Wild го гледав пред некое време.... филмот ме остави без зборови прекрасен е.
... други не ми текнуваат.

Pursuit oy happiness

The Green Millie -заради крајот

La vita e Bella - Life is beatifull

Pursuit oy happiness

The Green Millie -заради крајот

La vita e Bella - Life is beatifull

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom