Пелистер - Победа 24.03.2010 14:00

• Креатор на темата Креатор на темата visnecrew09PP
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Локација
PRILEP
PELAGONISKO DERBI !!!
24.03.2010 14:00h
PELISTER - POBEDA
PA DAJTE NEKOJ KOMENTAR ZA OVAJ DERBI NATPREVAR ....
IAKO EKIPITE NE SE NA MESTA KOI GI ZASLUZUVAAT NA TABELATA SEPAK OVA KE BIDI BORBEN NATPREVAR NEIZVESEN DO SAMIOT KRAJ .:helou:

Моја прогназа тесна, тешка победа ќе издвојува Пелистер

Пелистер дефинитивно.:toe:

Уште оваја ако не тепаме сега по поразот од вардар не знам што ќе си помислам дека можи овие нашите само за без пари знаат да играат сега кога се средија работите во клубот убедливо најслабата игра ја покажаја и ако се знај дека победа е од пола битолски играчи кој како и по обичај даваат 150% од можностите против Пелситер за било кој друг клуб да играат за инает и да се докашат пред нас очекувам тешка утакмица и ако се знае поврзаноста на ФФМ со победа и психолошкиот пад по дербито во ск многу тешка утакмица но сигурно со многу голови ете сега победа кога му даде 4 на работнички сигурно растоварено ќе влезат во натпреварот и очекувам победа на
Пелистер 3-2 победа и тоа со 1-2 на полувреме :smir:

Според мене Пелистер-Победа кје биди многу тесно но сепак кје заврши со 5+ и Пелистер-Победа 2:3 со прво полувреме 1-2.....Јас само толку ќе кажам:pos2:бтв клајте анкета кој ќе победи

Победа за Пелистер со 2-1

Пелистер - Победа -0:1 :olee:

Тврда утакмица со 1 гол.Победа на Пелистер.:smir:

Мој тип Пелистер-Победа 3-1:smir:

Ќе биде тешка утакмица. Типувам на минимална победа на Пелистер со 1-0; 2-1. :toe:

Ce bidi kako i sekogas tesko i neizvesno.Jas tipuvam na nereseno 1-1, a inaku tradicijata od megusebnite dueli e na nasa strana pa sakam taka da bidi i utre.Ko ce mi tekni samo kakov ambient imase na natprevarive megu POBEDA-PELISTER-VARDAR nostalgija me fajca.Na pelagoniskoto derbi pola Prilep se selese vo BT!:vozbud:

И мене ме влече накај нерешено. Се надевам нема да биде 0:0, барем да видат луѓето некој гол. Штета што се игра во среда, мислам дека во недела би имало многу повеќе публика

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom