Oasys и останатите, направена е една тема за proxy, апликации за proxy и прашања и побарувања на proxy-ја така да од сега оваа тема ќе биде наменета за тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вебстраната www.whatismyip.com е изменета и сега ја прикажува само вистинската IP, а не и proxy адресата, пробај на оваа вебстрана.deXterche напиша:Абе ко ќе го активирам Hide Id Platinum 2.6 кажува дека ја сменила IP адресата а кога ќе проверам на http://www.whatismyip.com/ ми ја дава истата?!?! Првите дена ко го инсталирав Hide Id Platinum 2.6 беше OK ама сега ме заебава
Да, нема врска дали е статичка или динамичка IP адресата.436053 напиша:a ako имам статичко Ip дали ке можам со тоа програмче да напраам нешто?
deXterche напиша:Не бе vardarce не ми ја смена, незнам што е проблемов![]()
@VARDARCE, ako, se razbira deka Vie si najdobro znaete okolu organizacijata na forumot, nego ja se izvinuvam ako ne sum trebal da pocnuvam nova tema okolu ova. Se nadevam - nema da mi zamerite... A za moite "dilemi", ke ima li nekoj sto go isproba toa so prasav, oti gledam uste nema odgovor? (Otvoranjeto na portite preku proxy i slicnite navedeni programi - i sigurnosta na kompjuterot od druga strana...) Fala i pozdrav.vardarce напиша:Oasys и останатите, направена е една тема за proxy, апликации за proxy и прашања и побарувања на proxy-ја така да од сега оваа тема ќе биде наменета за тоа.