Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ке има нова сезона дали ке ја даваат имате информација?

Сеуште нема најава на ниедна македонска тв најверојатно ке биде на канал 5 пак бидејки сител ја најави есенската програма а таму ги нема волците така да најверојатно ке биде на канал 5 но точен термин од кога ќе се емитува не се знае

Mozno e dolina na volcite da ne se emituva radi drzavna politika da ne gi zaostrime odnosite so Israel ... btw ako napravivme muzej na holokaustot ne znaci deka ne treba da gledame film koj i te kako gi prestavuva slucuvanjata vo Turcija i na bliskiot istok vo vistinsko svetlo , sakame da ja gledame serijata i toa sto pobrgu !

Сеуште нема најава на ниедна македонска тв најверојатно ке биде на канал 5 пак бидејки сител ја најави есенската програма а таму ги нема волците така да најверојатно ке биде на канал 5 но точен термин од кога ќе се емитува не се знае
Откупена е од Канал 5 но не се знае дали и кога ќе почне

Па Канал 5 ја има откупено, ама изгледа нема да ја дава

На жалост на фановите, но Долина на волците нема да продолжи на ниедна телевизија засега.

Долина на Волците - Мистерија со прашања по форумите што ги најдов. Каде исчезнаа? Кој ги стопира? Кој ја укина? - Дали некого го заболе од серијава, па го удрија на болно место? Каде се фановите на серијава? Кој беше и од кај беше нарачателот? И еден куп други прашања на кои нема фиксни одговори.

Никој не ја стопирал, немало заинтересирани телевизии за неа.

Здраво дечки дали некој може да ми даде страна или торент било што каде што ке можам да ги најдам сезоните од долина на волците со македоснка синхронизација порано налетав на еден сајт али ја имаше само заседа цела сезона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom