Оригинални вицеви

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 февруари 2010
Мислења
264
Поени од реакции
52
Во слободно време кога немам што да правам си измислувам вицеви па еве доколку и вие измислите нешто ново слободно напишете го овде.

А сега еве некои од моите вицеви:

Што треба да му кажеш на другар кој загајлено ги чека резултатите од ХИВ тестот?

-Биди позитивен. тм

Што се случува кога Медуза ќе влезе во биртија?

-Сите се прават камен. тм

А сега англиската верзија

What happens when Medusa enters a place filled with junkies?

-They all get stoned. тм

Сега некои факти за Чак Норис

Чак Норис го раситнил 50 Cent. тм

Еден ден Чак се шетал низ Израел и му се примочало и се измочал, а сега тоа место е познато како Мртво Море по што ова езеро нема живот, но има лековити својства. тм

Чак Норис направил лимонада од портокал. тм

Во дамнештото минато Чак Норис се шетал низ земниот свет и наишол на група луѓе го изнервирале и гневно им рекол "да ти се серам во народот" и ја посрал почвата низ која тие чекореле и тие луѓе сега се познати како црнци.
Пак Чак си се шетал и сретнал други луѓе и пошто е тенок со живците им рекол "да ви се мочам во народот" ја наквасил почвата и така настанала жолтата раса.
По некое време Чак пак си шетал низ земниот свет и сретнал други луѓе и пак се изнервирал па им опцул "да ви ибам крвта" и еве ти црвена раса.
И на крај пак Чак си шетал и видел луѓе пак се изнервирал и им вика "абе да ви ја серам земјата" ама пошто сабајлето јадел колачи од Бит Пазар место цврсти гомна посрал пролив и така постанале мелезите. тм

Сите на facebook имаат friends ама Чак освен мал број friends има и enemies. тм

Има уште вицеви ама ај друг ден. Па пишете и вие нешто.

а да играш кантер кога нема што да правип си размислил....

Да ве да од Велесено велесан сум и сум мочко со рог.:pos:

Еве неколку анегдоти што ги правеле другари на другари :D

Си зборат двајца другари и по некое време едниот го прашува другиот "абе си лижел пичка?" , а другиов изнервирано му одговара "КУР СУМ ЛИЖЕЛ!!!"

На час професорот прашува "кој како од пушка ќе ми одговори да поставеното прашање" дига еден ученик рака и професоров му вика "ајде ти"станува овој и "ПАУ!!!" "мрш надвор!"

Станува прoфесорката по хемија прашува еден ученик
-Ќе одговараш?
Учеников и вика
-Неможам болен сум.
-Од што си болен?
-Ме боли курот што ќе ми ставите!!!

Или зборвет двајца чичковци :)
-Ти требит мене рака да ми бациш.
-Кур ќе ти бацам!

Иам тешка полова болест... ме боли куроф =]

Знаете зошто пуштам стомак? За кога ќе ми го пуша да не ми иде чад у очи :tv:

Не се мој, ама ипак јаки се =]

Еве една шега која ми има текнато од пред некое време ама сум заборавил да ја спомнам. Ми текна додека гледав некои заебанции за Хорацио Кејн од ЦСИ Мајами.

Иде Хорацио на местото на злосторството и колегите му викаат:

Cop: Horatio the victim's skull was shattered and the brain is all over the place, what would you say about that?
Horatio: It looks like the victim...... was.......(ги става наочарите) .....an OPEN-MINDED person.
YEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

оригинални вицеви? што е тоа?

Што прават Ноне и Марија(бугарската пејачка) на пинг понг маса?

Играат тенис.:vozbud:

Еве една шега која ми има текнато од пред некое време ама сум заборавил да ја спомнам. Ми текна додека гледав некои заебанции за Хорацио Кејн од ЦСИ Мајами.

Иде Хорацио на местото на злосторството и колегите му викаат:

Cop: Horatio the victim's skull was shattered and the brain is all over the place, what would you say about that?
Horatio: It looks like the victim...... was.......(ги става наочарите) .....an OPEN-MINDED person.
YEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ahahahhahahahahahahahahahahahah XDDD :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom