Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за новата тема и браво за Хелз и Џену, стварно добар вовед, делот за Кантона најдобар. Ај со оваа тема повеќе победи, титули, првата победа да ја оствариме вечерва. :)

Одллично сработено, дознав некои работи навистина што не ги знаев иако сум фан на Јунајтед веќе 11 години. Вечер победа и во поход кон нови успеси:smir:

Ноќ со шампионите на театарот на соништата, Канал5 :)

вандерсар
рафаел рио вида евра
валенсија флеч сколс нани/гигс

берба руни/диуф

МАЛЦЕ Е СТАРО АМА ДОБРО!!!

Браво за воведот, супер е.Нестрплив сум, ајде нека минува времето.:back:

Закон обработено ! ВИ ЧЕСТИТАМ !:smir:

Идемо вечерва :wink:

Полека почнува да ме фака еуфоријата за вечерниов натпревар за кој се надевам дека ке стигнеме до посакуваната цел,односно пласман следната фаза.
Се надевам на добра игра,и дека ке напагаме од почеток.
Миланезиве се толку оптимисти што би рекла дека почнаа да го слават пласманот:pos:според нив.
По се изгледа дека ке настапат вечерва без Пато.

Поздрав Ѓаволи и се надевам дека вечерва ке ја исполниме новата тема со многу честитки и без провокации од другите фан клубови.

Баш вечер ме интересира како ќе изиграме. Сезонава на сите дерби натпревари сме играле со формација 4-5-1 и Руни сам во напад да видиме вечер каков ќе биде резултатот доколку Бербатов игра на голем натпревар заедно со Руни. Се надевам на победа и плсман понатаму!

По се изгледа дека ке настапат вечерва без Пато.

Поздрав Ѓаволи и се надевам дека вечерва ке ја исполниме новата тема со многу честитки и без провокации од другите фан клубови.

Среќа Пато се изнаигра на Сан Сиро иначе што ќе праевме :icon_lol: Исто ко Ибра пред година дена. А за провокации од други клубови, секогаш има некои што едвај чекаат да изгубиме :toe:

Ај со среќа нека ни биде новава тема и првата радост на истава да ја доживееме вечерва :helou:

браво, секоја чест, цела книга сте напишале :) Многу успеси да прославите на новата тема!

Ете кој ќе им биде изговорот вечер, уште од сега се ми е јасно:toe:

A гледам и Неста нема да им игра,демек пренесувал Скај спорт...

Среќа Пато се изнаигра на Сан Сиро иначе што ќе праевме :icon_lol: Исто ко Ибра пред година дена. А за провокации од други клубови, секогаш има некои што едвај чекаат да изгубиме :toe:

хахаха абе не да се наигра дури и нога скрши:pos: :pos: :pos:
Осекам дека ако се пласираме ке има коментари од типот ех каква срека ве бие.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom