Најубави Македонки и Македонци

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување

Kade ziveeat najubavite Makedonkii i Makedonci

• Skopje

Гласови: 113 29,9%
  • Strumica

Гласови: 87 23,0%
  • Bitola

Гласови: 57 15,1%
  • Ohrid

Гласови: 13 3,4%
  • Stip

Гласови: 15 4,0%
  • Kumanovo

Гласови: 28 7,4%
  • Kavadarci

Гласови: 14 3,7%
  • Nekoe drugo gradce /mesto

Гласови: 51 13,5%

• Вкупно гласачи
    378
BAMARGERA напиша:
glasav za Skopje ama ne ste staile Prilep poso i tamu ima mnogu ubavi mxmx
Да да, морам да се согласам со тебе за Прилеп, имам идено со една од Прилеп а таму женските се топ!Не сите, ама тие што се се прави сирени...

Живеам у Скопје, навикнат сум на скопските девојки, затоа гласам за Скопје. Па и стварно се најбоље скопјанките.

Koga se setam niz gradov i gi gledam devojcinjata , mislam deka nema poubavi devojcinja nigde a ne samo vo Makedonija.Mislam na Skopje.
No isto mislam i za devojcinjata od Bitola.Mislam deka tie mnogu vnimavaat na sebe i licno sum imala prilika da se zapoznaam so mnogu ubavi bitolcanki.

normalno deka vo tetovo se najubavite najzgodnite i najpametnite lugje (bez navreda na drugite gradovi)

ragazza напиша:
Vo koj grad po vas vkus ziveat najubavite Makedonki / Makedonci?
Strumica ? Skopje ? Bitola? Ohrida grada ?
Aj da slusnime niz koj gradovi letovo treba ekskurzii da pravime?:)
Мислам дека одговорите би одговарале и на прашањето:ај да слушниме кој каде живее?Темава ми е глупава,безцелна,никаква,без навреди,ама имаше тема за распределби и натпревари меѓу градови,секој град има своја убавина,па така и во секој град има прекрасни девојки,но и груботии.......не гласам за никој бидејќи место да се натпреваруваме меѓу држави ние се натпреваруваме помеѓу македонци,не гласам бидејќи ќе гласам за тоа што сум видел,а во градот може да има и сто пати подобри и полоши девојки,а да не зборувам пак за градовите во македонија кои не сум ги посетил. Не знам зошто воопшто продолжувам да пишувам,но што сакав и имав да кажам го кажав :smir:

СпаЈдеР напиша:
Мислам дека одговорите би одговарале и на прашањето:ај да слушниме кој каде живее?Темава ми е глупава,безцелна,никаква,без навреди,ама имаше тема за распределби и натпревари меѓу градови,секој град има своја убавина,па така и во секој град има прекрасни девојки,но и груботии.......не гласам за никој бидејќи место да се натпреваруваме меѓу држави ние се натпреваруваме помеѓу македонци,не гласам бидејќи ќе гласам за тоа што сум видел,а во градот може да има и сто пати подобри и полоши девојки,а да не зборувам пак за градовите во македонија кои не сум ги посетил. Не знам зошто воопшто продолжувам да пишувам,но што сакав и имав да кажам го кажав :smir:
Во право си ама ете некој ја отворил темава... А за девојки и момци убави има насекаде колку душа да ти посака.

Imasheedna anketa prededno dve godini i kako najubavi giproglasija:
Devojkite od Botila
Momcite od Gostivar
(ni ednoto ni drugot ne znam zoshto ama toa e)
I da si kazam po moe, videno ,slushnato, provereno i bez emocii :
Devojkite od Kumanovo
Momci od Kochani...

Абе да си кажема право,најубавите Македон/ки/ци живеат во странство.И уште нешто...Па кај се виделе гадни Македонци??

Најубави Македонци живеат во Охрид, а Македонки во Битола

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom