Најубави Македонки и Македонци

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување

Kade ziveeat najubavite Makedonkii i Makedonci

• Skopje

Гласови: 113 29,9%
  • Strumica

Гласови: 87 23,0%
  • Bitola

Гласови: 57 15,1%
  • Ohrid

Гласови: 13 3,4%
  • Stip

Гласови: 15 4,0%
  • Kumanovo

Гласови: 28 7,4%
  • Kavadarci

Гласови: 14 3,7%
  • Nekoe drugo gradce /mesto

Гласови: 51 13,5%

• Вкупно гласачи
    378
ThA-BiTcH напиша:
Гласав за оние од Скопје...
Не дека сум јас од Скопје, едноставно тука девојките се и најсовремени, Скопје има позабавен живот од останатите градови во Македонија, повеќе места за излегување, па така и скопските девојки гледаат да бидат што поубави и што посредени бидејќи ќе бидат видени на повеќе места и од повеќе луѓе (мило ми е поради ова) и едноставно и најубави се:icon_lol:

Pa normalno koga koncentracijata na ludje e najgolema vo Skopje. Se sto mozese da se dvizi se preseli vo Skopje.Zatoa selata i malite gradovi izumrea.
Glasav za mojot grad Kumanovo

ThA-BiTcH напиша:
Гласав за оние од Скопје...
Не дека сум јас од Скопје, едноставно тука девојките се и најсовремени, Скопје има позабавен живот од останатите градови во Македонија, повеќе места за излегување, па така и скопските девојки гледаат да бидат што поубави и што посредени бидејќи ќе бидат видени на повеќе места и од повеќе луѓе (мило ми е поради ова) и едноставно и најубави се:icon_lol:

Ale navistina? Tesko na onie sto se doteruvaat samo zaradi toa deka kje bidat videno na povekje mesta i od povekje lugje. Ubaviot covek e onaj koj e ubav i doma,po pizamki,bez shminka. Patem me iznasmea so ona "tuka devojkite se najsovremeni" :pos2:
I nekako glupavo mi e da generalizirame kade bile najubavi...Makedonkite po princip se ubavi momi!

Охриѓани се најубај од сите.Немат шо. :pehar:

Во јужните краеви на Македонија од Кавадрци, Неготино, Струмица, Валандово, Гевгелија, Богданци живеат нај убавите Македонки и Македонци.

Negotino ,mm ne znam za globala ama najubavata makedonka sto oci moj videle e Negotinka :)

Strumickite devojki se najubavi i toa e dokazano taka da nema mesto za diskusii!skopjankite se pobrojni,DA,tokmu zatoa imaat poveke glasovi dobieno

vo Skopje definitivno , vtoro mesto Strumica , pa Stip i dalje

Абееее.....
Дојдете во Кичево да видите што е лепота! Ама само физички не се осмелувајте да чепнете ке се изгорите и мака ке ви биде!!!

NeRtHuS_ErDa напиша:
Ale navistina? Tesko na onie sto se doteruvaat samo zaradi toa deka kje bidat videno na povekje mesta i od povekje lugje. Ubaviot covek e onaj koj e ubav i doma,po pizamki,bez shminka. Patem me iznasmea so ona "tuka devojkite se najsovremeni" :pos2:
I nekako glupavo mi e da generalizirame kade bile najubavi...Makedonkite po princip se ubavi momi!

Taka e! Zosto da glasame kade se najubavi koga Makedonija ima najubavi devojcinja i za toa nema pregovori :))) I jas sum od Skopje i iskreno normalno deka Skopjankite ke bidat izglasani za najubavi koga poveketo clenovi na sajtot se od Skopje iako ne sekogas glasame za sebe :)))

Битолчанки.

Иако сум Скопјанец не порекнувам дека има убаво Скопјанки, али и Струмичанските се ТОП

glasav za Skopje ama ne ste staile Prilep poso i tamu ima mnogu ubavi mxmx

Imas nekoe drugo gradce,pa ti posle pisi deka mislis na Prilep.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom