Толстој
екс Бомбастичен
The Imitation Game
од глума, преку предобрата режија па се до ефикасниот саундтрак. Одличен!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BenШто толку ве бендиса кај Imitation Game.. ?
Многу деца во животот сакат да постант нешто но тажна е желбата и реализацијата на овој филм те молам ако немаш некоја свежа и нова идеја не ме замарај океј немој значи имам болки во грбот и главата(те молам стварно прејди на поентата и напиши тоа што сакаш да кажеш пошто никој не го интересира овие глупости-океј океј чил)
Океј.
Мене, искрено - сѐ! Но најнапред приказната. Јас, искрено, никогаш немав слушнато ни за Енигма, ни за човеков, а по сѐ изгледа и до скоро време многумина ништо не слушнале за него, а можеби му го должат својот живот. И болно е што сега Британија го слави како свој херој, а тогаш речиси буквално му пресудиле со „смртна казна“. Приказната ме наежи како ретко која.Што толку ве бендиса кај Imitation Game.. ?
Му се радувам како мало дете.
На квалитетот на снимката или на сидерите мислиш?![]()
Мене, искрено - сѐ! Но најнапред приказната. Јас, искрено, никогаш немав слушнато ни за Енигма, ни за човеков, а по сѐ изгледа и до скоро време многумина ништо не слушнале за него, а можеби му го должат својот живот. И болно е што сега Британија го слави како свој херој, а тогаш речиси буквално му пресудиле со „смртна казна“. Приказната ме наежи како ретко која.
Во последно време многу ми се допаѓаат британските филмови.
Точно, слушнав дека имало обвинувања дека некои детали се историски неточни, но сепак, ова не е документарец, туку фикција.Океј, ова веќе можам да го сфатам.Иако приказната во глобала испушта и ги..„преобработува“ некои работи и моменти, па по самото тоа губи на кредибилитет.
липлаш