Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Деца на сонцето:

Луѓе ова мора да иде worldwide....ваков филм мора сегде да се види. Можеби и култ following ќе добие.

Вакво лошо нешто можеби немам гледано од....ма никогаш немам гледано нешто волку аматерско...да седнам да гледам видеа на јутјуб со мобилен снимани ќе бидат пологични и со подобра приказна од ова..
Буквално сцениве како да се вадени од шешир и поврзани онака..колку да не биде без ич.
А за филмов само лоши зборови имав чуено. И го гледав со очеквуања на 0...на крај на филмот отидов во минус. Не претерувам, ако не ви е мил животот ќе го погледнете ќе сфатите за што зборувам. Ептен лошо.

Ова е тип на филм што ако го даунлоудираш ќе бараш да ти се вратат парите после гледање на истиот.

Колку пати имаш пишано за филмов бе? :)
Прв пат. Тие филмови што ги имам пишано беа други.

@Let 3 - не знам дали си по филмовите, те немам видено во подфорумов, ама сеедно - мораш да го погледнеш Calvary. Некако ме потсети на тебе додека го гледав. :P

@Let 3 - не знам дали си по филмовите, те немам видено во подфорумов, ама сеедно - мораш да го погледнеш Calvary. Некако ме потсети на тебе додека го гледав. :P
да во план ми е да го гледам, има добри снимки по ентернето ќе го спуштам

да во план ми е да го гледам, има добри снимки по ентернето ќе го спуштам

ја мислев само библиски филмови глеаш, уствари и овој е околу тоа претпоставувам:icon_lol:

Gone Girl(y)(y)(y)
Нијанса послаб од Prisoners, ама одлично возење е филмот.

Како бе Prisoners ви е толку јак филм ? Па уште и за нијанса послаб од Gone Girl. Gone Girl е филмчиште во споредба со Priosners. Па и било кој друг филм годинава и 90% од филмовите излезени во последниве години реално :D

на шо снимка го изгледа? неам налетано на подобар торент.
Во кино го изгледал :)

Како бе Prisoners ви е толку јак филм ? Па уште и за нијанса послаб од Gone Girl. Gone Girl е филмчиште во споредба со Priosners. Па и било кој друг филм годинава и 90% од филмовите излезени во последниве години реално :D

Во кино го изгледал :)

A kako dojde do sporedbava?
Gone Girl e edna nedela u kinava dodusa.[DOUBLEPOST=1413424054][/DOUBLEPOST]http://insidemovies.ew.com/2014/10/15/neil-patrick-harris-to-host-the-academy-awards/

Последно уредено:
Го има некој гледано Annabelle во кино? Некои критики да дадевте за филмот... :coffee:

на шо снимка го изгледа? неам налетано на подобар торент.
Cineplex.
А зошто и како, Prisoners ми е подобар мислам дека е очигледно...
Да не се расфрлам со спојлери, ќе правиме муабет за филмов кога повеќе народ ќе го изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom