Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување

(Ваљда некои од тука сите ги знаете ама ај :D )

Дечки, Ровер е океј филмче. Убава режија, приказна и глума на ниво од Пирс. Имаше некои глупи сцени ама углавном ми легна филмов, му давам седмица.

Гранд Будапешт... (n)

Очекував многу од филмов, ама ме разочара

Ако добро размислите секој филм не е за сите. Си најдува онака луѓе кои го бендисале, луѓе кои не го, и некои рамнодушни, кои онака.

Инаку го изгледав Boyhood.
Солидна драма, онака реално приземна, без многу многу напнување и мајндфак елементи. Дали заслужува 8.7, не знам, т.е мислам дека е малку превисоко, али околу 8 е секако.

Е шо е то што го прави посебен де ? Или на сите кул деца им се допадна па и тебе, за да не делиш и да не те караат.

да оти на цел форум му се допадна, затоа и мене ми се допадна. :facepalm:

Приказната ми беше одлична у филмот, истотака како Вес Андерсон ја обработил таа приказна ми беше претерано добро + она што уживав во целите 100 минути и ниту во еден момент не ми беше досаден.

да оти на цел форум му се допадна, затоа и мене ми се допадна. :facepalm:

Приказната ми беше одлична у филмот, истотака како Вес Андерсон ја обработил таа приказна ми беше претерано добро + она што уживав во целите 100 минути и ниту во еден момент не ми беше досаден.

И како сето ова не е за сите ? :eek: Тој дел го чекам.

И како сето ова не е за сите ? :eek: Тој дел го чекам.

има некои кои не уживаат у такви приказни :) Тоа значи немат таков вкус и тоа у превод е не е за сите. Треба уште?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom