Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
добро што по ѓаволите трипа сеа imdb? зашто не можам add to my movies туку има ретардирано add to watchlist???????
неќам глупаво watchlist, сакам да си го ставам кептен америка во my movies....

Што е разликата? Јас my movies никад не користев, кога воведоа watchlist, ми беше онака лесно пристапно и слично, и го навикнав. Него, кога веќе исполнуваме желби, би сакал да ја видам екранизирана приказната позади half-life. :)

Што е разликата? Јас my movies никад не користев, кога воведоа watchlist, ми беше онака лесно пристапно и слично, и го навикнав. Него, кога веќе исполнуваме желби, би сакал да ја видам екранизирана приказната позади half-life. :)

И јас од една страна, ама од друга пак, предобро е замислена во играта, не сакам да ми ја заебат најдобрата приказна во игра.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ne znam dali na ovaa tema e soodvetno da praasam, no ajde ... Znachi itno mi treba tekstot od teatarskata pretstava ,,Solunski patrdii,, kaj moze da go najdam da ne znae nekoj... ? Ili ako go ima nekade na Internet neka mi go prati nekoj ... Fala odnapred :)

Исто така тоа значи дека нема шанси филмот да биде лош :)
Има шанси, и тоа големи.
Зависи од тоа кој ќе го напише сценариото и кој ќе седне на режисерското столче. Не секој филм кој е излезен од новела на Кинг е добар, само неколку се одлични.

Се надевам... денес се е можно. Има некои лоши филмови од постарите ама во главно се многу добри филмови, дури и тие кои имаат оцени 4-5.

Го гледав Unforgiven , оскар земал филмот за 92ра . Некако , очекував повеќе како филм со Оскар и за толку добра оцена на IMDB.

Го гледав Unforgiven , оскар земал филмот за 92ра . Некако , очекував повеќе како филм со Оскар и за толку добра оцена на IMDB.
Таман си е. Ако си ги гледал останатите од Клинт Иствуд, би требало да знаеш што да очекуваш :)

Филмот е феномелен, незнам ти што си очекувал, ама да збориш негативно за тој филм е просто несватливо.....

Филмот е феномелен, незнам ти што си очекувал, ама да збориш негативно за тој филм е просто несватливо.....

не зборам негативно , само велам дека ми фалеше нешто плус . суровост , одмазда , закана и крај :pos:

Bad Teacher (2011)

images

Филмот е БЉУВОТИНА со Cameron Diaz и Justin Timberlake (y)

FIXED.

Drive e одличен. Не знам како да го опишам моментално, ама ќе пробам. Атмосферата е ко во модерен филм на Кјубрик. Арт филм + филм noir + меланхолија + чуден(одличен) саундтрак и мадафака перформанс од Гослинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom