Стиховен Калибар

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Андре лајнин трк до маало подружи се со џанкерчињата,,,

Ќе те вдахноват со нивниот дебилно лисички малограѓански дух....:pusk:

Идиотизмот чука на голема врата денес. Ќе уживам кога ќе ве гледам како вашите „животни идеи“ и „верувања“ се рушат (а со тоа и вие самите) под бремето на реалниот и логичен свет.

Очигледно ти дечко си многу "начитан"... ако си ти атеист ама стварно атеист, тогаш јас да сум на твое место да сум атеист како тебе сигурно верувај дека сега би бил некаде на одмор на некој остров на карабите и би кулирал и не би се замарал со форум...да сум атеист како тебе одма ИСКРЕНО одма ќе одам ќе опљачкам банка било што и ќе живеам луксузен живот, ама не сум атеист и секако и имам совест и затоа го подржувам стиховен калибар шо вика за атеистите..
Биди атеист и оди во црква пали свеќи и оставај пари на икони само затоа што така треба, а ти пак биди си горд атеист :nesvest:

yttytyt.jpg

Стиховен Калибар го сними новиот спот за темата Македонскиот Бруклин....Спотот се снимаше на неколку скопски локации во режија на Дарко Костовски а музиката ја изработија Георги Шарески на гитара и Борче Кузмановски на бас и клавијатури

yttytyt.jpg

Стиховен Калибар го сними новиот спот за темата Македонскиот Бруклин....Спотот се снимаше на неколку скопски локации во режија на Дарко Костовски а музиката ја изработија Георги Шарески на гитара и Борче Кузмановски на бас и клавијатури

tokmu taka, i jas sum u spotot :pipi::pipi::pipi:

Респект за човекот...Се’ што сере го сере со причина и 100% го оправдувам во тоа

Мора да се пофали новава трака на Стиховен. Право дело е многу добро спотче плус илустрација на “Бруклинот“ -Бедата низ нашите улици...

Стиховен Калибар со нова песна - Македонија. Браво за текстот, ја опишува реалната состојба во МК. Одлична музика има, исто така и спот. Браво.

Како најава за својот нов албум со наслов Последниот завет, Стиховен Kалибар го заврши снимањето на 6-тото видео-остварување за темата Непотизам и ренесанса, кое се реализираше под диригентската палка на Дарко Косовски.

Видео-спотот беше сниман во студиото на Трајче Митревски од Културно Уметнички Работници, кој воедно е музички продуцент на траката

http://mmm.com.mk/default.asp?ItemID=D7A20F5EE890824596FDD8FC9054ED13

Meine dammen und herren...
Das ist Schund...

Има и подобар начин да се потрошат неколку МБ...од популистички фекалии маскирани под социјала...и обид за cunt-baiting...што за жал може и да успее...

The end is nigh...:pop:

Добри текстови , али скоро сите му имаат иста тематика , да плукне по нешо , па затоа повремено личи како да си лечи комплекси преку песните...
Иначе сварливо е...:pipi:

,,Викаат дека сум искомплексиран....Да знаете дека се во право...Редовно пијам Б комплекс"....

Стиховен Калибар од Збирката мудрости и афоризми....

,,Викаат дека сум искомплексиран....Да знаете дека се во право...Редовно пијам Б комплекс"....

Стиховен Калибар од Збирката мудрости и афоризми....

леле ѕвер...:tapp:

Meine dammen und herren...
Das ist Schund...

Има и подобар начин да се потрошат неколку МБ...од популистички фекалии маскирани под социјала...и обид за cunt-baiting...што за жал може и да успее...

The end is nigh...:pop:

Не бе овој е месијата...ќе одел атеисти ќе убивал,слугите на рогатиот.
Слава му :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom