Туристички информации

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
тоа е само еден пример дека за ИЧ пари многумина можат да си поминат лудо и незаборавно - а сепак да ја одминат гејлада
Понудата е за Полска каде за 100 евра можат 5-мина да поминат 5 дена -4 ноќевања во комлекс оливиа
куќички комплетно опремени со бања, телевизор, комплет кујна ( ладилник, микробранова печка , прибори за јадење)
плус: оградено место за скара

Значи- оние кои тврдеа дека гејлада е најефтина и единствена за одмор СЕ ИЗЛАЖАЛЕ;)

Некојјјјјјјјјј ?!??!!?!??!?!?!? Ми треба што побрзо !

Земи оди на своја режија секако поефтино ќе ти излезе.Авионска карта можеш да си земеш за 20 евра од Скопје со Визер(ама од Октомври) а за сместување оди на www.booking.com и таму најди си смештај според цената што сакаш.Секако за Милано не ти треба да фрлаш пари за водичи на интернет имаш милиони печатени водичи за таму, симни си еден одбери што сакаш да видиш и шетај

за 1000 евра можеш да ги купиш сиве овие понуди- да се утепаш од шетање на различни места и држави во траење од месец и кусур -и тоа не сам:)

http://happyday.pl/happyday/0,114278,,6,113001.html
blazesi mu na Bratot- :icon_lol:
nie sme po na jug;):P

Имаат добри понуди. Онтарио, Шпанија итн...али далеку сме од Полска ние. Џабе ми ја покажуваш понудава. Постирај од овде што нудат, или од Бугарија и Србија. Сум забележал дека во Србија поефтини се аранжманите а во Бугарија поскапи. Али нудат места какви што ние можеме само да замислиме.

Имаат добри понуди. Онтарио, Шпанија итн...али далеку сме од Полска ние. Џабе ми ја покажуваш понудава. Постирај од овде што нудат, или од Бугарија и Србија. Сум забележал дека во Србија поефтини се аранжманите а во Бугарија поскапи. Али нудат места какви што ние можеме само да замислиме.
ги погледна?- стварно интересни понуди имаат за без пари
е да , малку сме подалеку
овде????!!!!- нееееееее - овде нема ништо ни од далеку слично

ги погледна?- стварно интересни понуди имаат за без пари
е да , малку сме подалеку
овде????!!!!- нееееееее - овде нема ништо ни од далеку слично

И во другиве европски земји уште подобри понуди има. Али ние сме Македонија.... :icon_mrgr:
Скоро сите понуди на агенцииве кај нас им се за Турција, Грција, Бугарија....:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom