Апчиња (Витамини)

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
e zs c vitamin poracuvate od stranstvo?.. toa e obicna eftina askorbinska kiselina vo sekoj vestacki c vitamin, se drugo e samo reklama
hehe pogore citam ste spodelile veganski c vitamin? .. ovoj ja sto pijam moze od svinja e :)
ja od zegin si kupuvam od 500mg ,od replek farm , 40 den
ok, ja i ne bi vnela u telo, bilo sto od net

e zs c vitamin poracuvate od stranstvo?.. toa e obicna eftina askorbinska kiselina vo sekoj vestacki c vitamin, se drugo e samo reklama
hehe pogore citam ste spodelile veganski c vitamin? .. ovoj ja sto pijam moze od svinja e :)
Реномирана страна е iherb, посигурно ми е од таму да купам него кај нас во Македонија. А и мноооогу поевтино е од тука. Пример продукти на Солгар и Now.

Јас последно нарачав суплементи кои воопшто ги нема кај нас да се купат, а стварно ми беа потребни.
Многу ми е криво што дојде до ова. Имаше и една друга страна за витамини, ама никогаш не сум нарачала, и не ми текнува име.

Реномирана страна е iherb, посигурно ми е од таму да купам него кај нас во Македонија. А и мноооогу поевтино е од тука. Пример продукти на Солгар и Now.

Јас последно нарачав суплементи кои воопшто ги нема кај нас да се купат, а стварно ми беа потребни.
Многу ми е криво што дојде до ова. Имаше и една друга страна за витамини, ама никогаш не сум нарачала, и не ми текнува име.
a zs ti e posigurno? kako moze da e posigurno nesto cuvano u kojznae kakvi magacini, pa transport nekolku nedeli pa uste i pr periodov na temperaturi nad 50 stepeni? pa ne se corapi vo telo go vnesuvas
sto mu fali na C vitaminot pr od replek ili alkaloid? nema razlika vo sostavot , plakjas ambalazata koja sekako ke ja frlis i reklama..nisto drugo
a, zaboraviv toj veganski e :tapp:

OD vitamini pijam samo vit.c i toa od Pliva...ne e bitno, moabetov mi e deka od nekolku doktori imam slusnato da ne se pijat nikakvi lekovi sto gi proizvel Replek, a zosto nemam pojma.
Vitamin c od 500 ne treba da se pie poveke od eden mesec.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom