Кога би била модел/манекен/ка би била...

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи не знам машки манекени, би одбрал актер. А тоа би било Бред Пит. Да видам како е да се биде со Miss Angelina Jolie.

А да бев женско ќе бирав меѓу Gisele Bundchen i Adriana Lima

Bi bila licno JAS i ni edna druga!Togas Adriana Lima,Kate Moss,Gemma Ward...i site drugi ke sakaat da bidat SrNuSh ;)

Најверојатно би сакал да бидам у чевлите на Брт Рејнолдс.

reynolds.jpg

Јас би ја избрала Линда Евангелиста.

На кого му продавате муда за бубрези. Сите сакале да бидат самите себе си, нема грешке секој сака да биде некој друг, никој не се сака самиот себе си.

Sakam da bidam istata,zadovolna sum od sebe ,edinstveno moze mala liposukcija na stomaceto.

Стварно мушки манекени не знам...
Ја би сакал да бидам ко Чак Норис :)

Е сега ме изнасмеа, фала ти многу еј, усте си ги брисам солзите. Од кај ти текна сега Чак Норис :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

vardarce напиша:
На кого му продавате муда за бубрези. Сите сакале да бидат самите себе си, нема грешке секој сака да биде некој друг, никој не се сака самиот себе си.
Останав без зборви за коментаров...вистина е дека секој сака да види како е да биде некој друг/а ама ова ...никој не се сака самиот себе си искрено не знам од каде го извади.

ThA-BiTcH напиша:
Јас би била...
КЕЈТ МОС! :je::je::je:

Kaj ja najde ziti boga! Mislam tvoe mislenje ama mnogu e losa, baska sto ima problemi so droga i sl. ne deka drugite nemaat ama ona posebno. Kaj nejze nema nisto ubavo ona e poznata zosto ima lice koe mnogu lesno se menuva a toa mnogu go sakaat i baraat zosto mozat da ja napravat sekako i cesto e mnogu ubava na sliki ama toa cim moze da i go pravat znaci nema crti, ISPRANA KRPA E! Edinstveno nesto dobro kaj nea e toa sto ima dobar stil za oblekuvanje ako voopsto sama se oblekuva!?!?

A i zaboraviv da kazam deka mene mnogu mi se dopaga Ana Beatriz Barros
07.jpg

16.jpg

22.jpg

...

1.Хајди Клум
heidiklum11gb5.jpg

heidiklum27cj9.jpg

2.Адријана Лима
aadrianalima03ri5.jpg

3.Летиција Каста

Koga bi bila manekenka bi bila Ana Beatriz Barros.:je:

ее која би била..нејќам да бидам никоја,нејќам да бидам исушена манекенка со ни два грама мозок...ако ме прашате која ми е омилена манекенка,е тогаш имам одговор...Тајра Бенкс и Наташа Поли!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom