THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.735
- Поени од реакции
- 1.340
Предложете добар сервис за Ај Пи адрес тракинг.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто како у CSI? Само внесуваш IP адреса и БУМ - го добиваш името и локацијата на корисникот... Нема такво нешто. Ама затоа го имаш ripe.net/whois - па таму можеш да провериш кој провајдер ја користи соодветната IP адреса. Останатите локатори кои наводно треба да ти ја одредат точната локација се 100% нефункционални и се базираат исклучиво според податоците внесени од посетители. А ако се земе во предвид тоа дека 90% од адресите се динамички (PPPoE) и се менуваат на секое реконектирање - тогаш и сами ќе заклучите колку се точни овие локатори.Предложете добар сервис за Ај Пи адрес тракинг.
Нешто како у CSI? Само внесуваш IP адреса и БУМ - го добиваш името и локацијата на корисникот... Нема такво нешто. Ама затоа го имаш ripe.net/whois - па таму можеш да провериш кој провајдер ја користи соодветната IP адреса. Останатите локатори кои наводно треба да ти ја одредат точната локација се 100% нефункционални и се базираат исклучиво според податоците внесени од посетители. А ако се земе во предвид тоа дека 90% од адресите се динамички (PPPoE) и се менуваат на секое реконектирање - тогаш и сами ќе заклучите колку се точни овие локатори.
мене до пред некое време ваквите тракери ми викаа дека сум во бугаријаСајтот е повеќејазичен и треба да ја менува јазичната верзија во зависност од државата од која доаѓа Ај Пи адресата.
мене до пред некое време ваквите тракери ми викаа дека сум во бугарија
па сеа ти види
Сајтот е повеќејазичен и треба да ја менува јазичната верзија во зависност од државата од која доаѓа Ај Пи адресата.
Е добро де што се лутиш един народ сме со Блгарите.