Омилен моден додаток

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Летно време обавезно носам наочари за сонце а исто така омилен додаток во секое време ми е капче.Ташна морам да носам.

Прстени носам секогаш. Понекогаш носам обетки или ланче, зависи од тоа како сум облечена. Каиши не носам освен ако не ми паѓаат панталоните:) Чантичка носам секогаш, доколку не носам ранец:)

Каиши носам скоро секогаш, ги имам во најразлични бои и модели, а и часовниците не ги заборавам :)

ова ми е омиленото ланче кое ептен ептен ретко го ваѓам од мене... инаку не сум баш по додатоци

Attachments

• Photo-0001.jpg
    Photo-0001.jpg
    20,3 KB · Прегледи: 46
Imam poveke omileni.Tasna i casovnik mi se zadolzitelni,a za navecer skoro sekogas nosam obetki.Vo leto obavezno naocari,a kaisi i lancinja poretko.

Секогаш го носам и си го сакам највеќе. Swarovski

Ланчиња ѓердани долги во секакви бои и секакви видови и белегзии милион на рака. То да го имам, другото не ми е битно. :)

обетка,часовник,ланче...

Каиш. :icon_conf Паѓале - не паѓале пантолонте, навика ми е и морам да имам на мене. Наочари ако има сонце. А не сум по накитот, едино една алка иам 24/7 на ногата (шо не се брои, пошто не се ни гледа :icon_lol: ). Скоро два месеца како немам ставено обетки. Ми ојде пирсот јабана и од тогаш немам желба ни за обични. :lut:

Еден пирс со аквамарин, го немам извадено 3-4 години ( само за чистење :) ).

Накит: обетки, алки, прстени, ланчиња...
Постојано си носам еден прстен на едната рака, алка на десната, а брајаницата на левата рака, никогаш не си ја вадам неа. Обетки златни имам постојано што ги носам, ама нормално, како секоја девојка и јас си имам околу 20 пара и повеќе од оние обетките што се од бижутерија. Тие нели се ставаат само за излегување, не се секојдневни, па навечер за во град обавезно си ставам такви.
А да, за малку да го заборавам и моето драго ланче кое никогаш не го вадам, со привезок златно срценце. :)
За секој случај, да ја спомнам и мојата мала ташничка која ја носам секаде со мене. :)

часовник задолжително, обетки, чанта и секогаш носам некое венче на глава (ни јас не знам колку ги имам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom