Омилен моден додаток

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
mene lizcno moden dodatko naj cesto mi se interesni mengjuski koi gi imam vo naj razlicni boi i seakko kaisi nekoj tipski onaka so strasovi illi slicno

ne izlagam bez obetki,gi imam okolu 30 para vo razlicna boja,forma,golemina i materijal

Karirano kapce BURTON . Mnogu si go sakam najveke na cel svet :vozbud:

Не излагам од дома без ташна.Зависна сум од ташни и не можам ни да се замислам себе си без ташна.

Покрај ташни,сакам и обетки.Во било каква форма или боја.

Зависна сум од секакви ланчиња, златни, сребрени посебно.

Јас носам на двете раце оние ко алки ама гумени и такви неколку џиџимиџи работи.
Што знам даваат некако рокерски шмек:toe:

Без обетки никаде! Прстен носам секојдневно никогаш не го вадам, белезици-ако ги завидам ги ставам-инаку не ми текнува, колани,ремени-ако имам широки пантолони-самотогаш, ташни-никогаш сеуште се чуствувам мала за таков моден додаток!

Многу ретко носам накит, а од аксесорис најчесто носам ташна со себе (повеќе од практични причини отколку од модни :icon_lol:), а во постудени сезони понекогаш носам и марами. Не знам зошто, ама имам одбивност спрема каиши. :icon_lol: Саати исто не носам на рака (златен мобилен:) ). Сакам стилот да ми е што е можно поедноставен, не сакам да се накинџурувам со триста глупости, се што е практично е добро. :)

едит: А да, и еден пирс под устата, ако спаѓа во модни додатоци. :icon_lol:

Еден сааат имам и без него не можам да ја замислам ракава последниве 2 години,капчиња носев многу порано имав секакви Adidas,Quiksilver,Burbery,и уште многу други што ги раздадов по луѓе ко '' да ги поносат'' и ги изеде заборав.Алки ланци и слични тракатанци ни сум носел ни планирам многу ми е некако..урда

Ташна, голема за да собере се. Алкички, обетки и часовник задолжително. Во последно време ми се допаѓаат тие долгите ланчиња или гердани,како сакате.
Во лето носам плус наочари и алка на нога.

Омилен моден додаток ми се алкичките за на нога.

Од дома не искачам без каиш,обетки,ташна и саат.Саати ми се опсесија,ги имам во различни форми и големини.

Порано бев зависник од рачни часовници, ги имав многу. Обавезно имав часовник на левата рака. Сега некако не ми се по кеиф, ги заменив со алки. Ланчиња да носам исто не ми е интересно, особено над маица, ми делува селски. Значи keep it simple само алки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom