Што ви се јаде во моментов ?

• Креатор на темата Креатор на темата Маск
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сам ќе направам по мерак и ќе си нагостиме [emoji106][emoji106]
c0ac6e4f544a6981c9de2d33acde83f4.jpg

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Што да донесам за пиење кажи?

Сепак скопско е закон ист вкус како австралискиот Фостерс

Сепак скопско е закон ист вкус како австралискиот Фостерс

Среќа што не сум пребирлив околу алкохолот. Мада јас 96% од сите собиранки, Нови Години. Коледиња 1-ви маеви и собиранки по камиони што сме правеле пијам само РА-КИ-ЈА.[DOUBLEPOST=1519510763][/DOUBLEPOST]
,,,kaj MVR,, sproti tutunski kombinat,,,,
,,,,shirden,,,

,,,opaa kaj Pane na lapachka,,,:icon_mrgr:

Ако донесеш курви можеш и ти да дојдеш. Од Пане јадењето од мене пиењето од тебе курвите.

Последно уредено:
Среќа што не сум пребирлив околу алкохолот. Мада јас 96% од сите собиранки, Нови Години. Коледиња 1-ви маеви и собиранки по камиони што сме правеле пијам само РА-КИ-ЈА.[DOUBLEPOST=1519510763][/DOUBLEPOST]

Ако донесеш курви можеш и ти да дојдеш. Од Пане јадењето од мене пиењето од тебе курвите.
,,,,naviknat si po pat da sobirash kurvi,,,,e aj ke se obidam nekoja MRTovka da ubedam,,,,

,,,,tepsija turlitava,,,

,,,,naviknat si po pat da sobirash kurvi,,,,e aj ke se obidam nekoja MRTovka da ubedam,,,,

,,,,tepsija turlitava,,,

Ретко собирам, поентата е да најдеш една ама ВРЕДНА И ВЕРНА за сите тие курви што вреди.
Ама ако донесеш нема да одбијам, само да е полнолетна, да немаме проблем со органите на прогонот, не ги сакам баш.

Пирошка со кашкавал и шунка и квалитетен мајонез, Томи или Хелманс

Ретко собирам, поентата е да најдеш една ама ВРЕДНА И ВЕРНА за сите тие курви што вреди.
Ама ако донесеш нема да одбијам, само да е полнолетна, да немаме проблем со органите на прогонот, не ги сакам баш.

Пирошка со кашкавал и шунка и квалитетен мајонез, Томи или Хелманс
,,,,so kurvite nema poenta,,,a ti ako ne sobirash po pat znachi od doma si nosish,,,,
,,,,a za kaj pane,,,sistemot ti e zemi ili ostavi,,,pa sega ti misli mu ja,,,

,,,,,dobar tost so site saltanaci,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom