Курсаџии

• Креатор на темата Креатор на темата Me2
  • Време на започнување Време на започнување
Во петок идат во Валандово..Едвај чекам :vozbud:

Сигурен сум дека сте гледали Курсаџии, и е српска хумористична серија, тоа ме поттикна да ја отворам темава :)

Учествуваат :

• Димче Сексовски и Убавка, Македонија
  • Џуро Палица, Црна Гора
  • Хрвоје, Хрватска
  • Јанез Дршко, Словенија
  • Фико Чакманџич, Босна
  • Геџо Луди Милојко, Србија
Кажете го вашето мислење... :smir:

(ако има ваква тема, ама сигурен сум дека нема, а ако има затворете ја темава)

Закон се :tv:

ич не се смешни, подобро ќе си читам вицови на кајгана, нема никаква импровизација, секој ќе каже по два три вица, кои се веќе познати, и толку.

Леле најбољи се посебно Ајдеми Попуши и Луди Милојко порано не ги гледав многу али сега не ги пропуштам

Шта је зебра?
Коњ што навива за Партизан

:pos2::pos2::pos2:

Едвај ги чекам да дојдам во Скопје

Јанез (педерот):Јао учителка ја имам тетоважа на дупе 32!!
Учителка:Због чега је та тетоважа на дупе 32??
Јанез:Па знате ви да на англиски то се чита трти ту!?!? :pos2: :tapp:

Кога ги гледам се кинам од смеење :pos2:

Првите серии лани беа закон.Сите беа закон поготово Димче.Сега оваа година со Ајдеми,Салвета и Убавка послабо ги гледам.

седат онака на час сите...и се дерат и професоркава лупа по клупа да ги смири..и едниов вика ПРОФЕСОРИЦЕ НЕКО КУЦА...професоркава ПА ЈА КУЦАМ..и овие ПА УЏИТЕ ШТА НЕ ЗАЈЕБАВАТЕ.хаха:pos2::pos2:

Милојко: Жуто, жуто бре, жуто бре у пизду матер хахаха:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Го прашува Луди Милојко Високи претсдавник: Колико остајете? Овој вели: Док не вам досадим. А на тоа Милојко: Шта тако брзо? хаххааа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Хрвоје на испит. Учителката: Кажите Хрвоје од гдје нам долазите. И Хрвоје (со пеење) Из лепог нашег Сиска. И сиве ученици зачудени и Милојко вели. Од гдје. И овај пак Из лепог нашег Сиска. И на ова сите: За доле нас стиска :pos2::pos2:

--- надополнето ---

Јанез му вели на учителката. Знате учитељице синоќ сам вас санјао. И ова сева зачудена му вели што правев во твојот сон. А вој му вели бевте пушка која ми ја поклони другар ми. И учителкава му вели: И што направи со мене? А Јанез на тоа: Хтјео сам да вас окачим на зид али нисте ми се упадали у ентеријер па сам морао да вас опалим :poss::poss::poss::poss:

Професорката: Господине Попуши!
Ајдеми Попуши: попуши пoпуши...

Геџо: е калимеро(за ајдеми попуши) јел знаш зашто су банане криве?
Ајдеми: не...
Геџо: добро ондак питачу другог мајмуна
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Да не ги знае некој вистинските имиња на професорица Маца и Цуца :) ?

Јанез Дршко : Како е на англиски 32 ?
Трти ту! и го врти задникот :pos2:

ич не се смешни, подобро ќе си читам вицови на кајгана, нема никаква импровизација, секој ќе каже по два три вица, кои се веќе познати, и толку.

Точно,ништо посебно не се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom