Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха усвињета.smizlicka напиша:usvinjeta e be so vi e
da be mnogu sum i ljubomorna kako pogodi!:lud: :kez: super e samo mnogu e zdebelena,kakva bese slabicka,taman bese sega vidi na nisto ne lici :kajg:SLaCk напиша:Ееее бе се собрале мали девојчиња и криво им е за Елена хихихи. Супер си е Елена може малце да се стави на диета ама многу малце друго ништо не и фали. И престанете со љубомората ме нервира тоа!
SLaCk напиша:Ееее бе се собрале мали девојчиња и криво им е за Елена хихихи. Супер си е Елена може малце да се стави на диета ама многу малце друго ништо не и фали. И престанете со љубомората ме нервира тоа!
simonce* напиша:OK!e tipkata,kaj mene zivee,so mene idese na hor,mrsuli i tecea,a sea stana CURA!toa e...![]()
simonce* напиша:OK!e tipkata,kaj mene zivee,so mene idese na hor,mrsuli i tecea,a sea stana CURA!toa e...![]()
so golemo fThA-BiTcH напиша:Епа девојчево од убаво и згодничко го направија греф најголем.:lud:
То бе Дафи!DuFFy напиша:Ova e debela devojka
![]()
a ova e Elena
![]()
ja primetuvate razlikata ???![]()
Остај ги другиве женски љубоморни ќе пукнат од нервоза.BusHav напиша:На втората слика ништо не би додал!
И пораснале бе........очите!!!
Таман си е сега,па и не чини само коска да има,може и малце мрсничко,не е на одмет!!!