Елена Ристеска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее бе се собрале мали девојчиња и криво им е за Елена хихихи. Супер си е Елена може малце да се стави на диета ама многу малце друго ништо не и фали. И престанете со љубомората ме нервира тоа!

smizlicka напиша:
usvinjeta e be so vi e
хаха усвињета.
Елена си е супер може малку треба да го симне стомакот, а дека е усвињета нема врска.

SLaCk напиша:
Ееее бе се собрале мали девојчиња и криво им е за Елена хихихи. Супер си е Елена може малце да се стави на диета ама многу малце друго ништо не и фали. И престанете со љубомората ме нервира тоа!
da be mnogu sum i ljubomorna kako pogodi!:lud: :kez: super e samo mnogu e zdebelena,kakva bese slabicka,taman bese sega vidi na nisto ne lici :kajg:

SLaCk напиша:

Супер е имаш право, јас не сум и љубоморна реков дека си е супер!:kajg:

OK!e tipkata,kaj mene zivee,so mene idese na hor,mrsuli i tecea,a sea stana CURA!toa e...:)

simonce* напиша:
OK!e tipkata,kaj mene zivee,so mene idese na hor,mrsuli i tecea,a sea stana CURA!toa e...:)

haha abe kjutiiii, jadenje izmet so da ti kazam. 300 muabeti iskocija mrsuli i tecele, znaela da crta (mislam deka ova e tacno) ali nema veze itn, se mocala po kjoshinja. Fakat e deka si uspea prijatelkava i nema a kako uspea toa ona samo si go znae... TAKA ?
:sekss:
Abeeee daj i ja se soglasuvam deka treba nekoe kilce da simne pa videte i gi spojlercinjata kako "spushtena Alfa".

gleam deka borite deka elena imala ubavo lice itn bla bla
epa eve ja ke vi kazam,deka vcera ja vidov u gtc stoese do mene u bottoni i e grda ko k**,a ja smetav za poubava,ko prvo imase 2 kila pudra a liceto i bese pak katastrofa i ima crn ten sto ni cigan ne i e ramen,so izmrsena kosa i oblecena vo bordo dolg (matriks) mantil,na se licese ama ne na covek.

Elena e super be shto vi e na vas ... shto na vas ne vi tecele mrsulcinjakoa ste bilem alecki il;i vie ste nekoi posebni luge sto ne vi sedile nkoi takvi prirodni raboti.

Ova e debela devojka
0813%20our%20staff%20fat%20girl.jpg

a ova e Elena
elenaristeska0026et.jpg

ja primetuvate razlikata ???:):):):)

На втората слика ништо не би додал!
И пораснале бе........очите!!!:)
Таман си е сега,па и не чини само коска да има,може и малце мрсничко,не е на одмет!!!

BusHav напиша:
На втората слика ништо не би додал!
И пораснале бе........очите!!!:)
Таман си е сега,па и не чини само коска да има,може и малце мрсничко,не е на одмет!!!
Остај ги другиве женски љубоморни ќе пукнат од нервоза.:icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom