Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    307
Да, има секаде тепачки, но сакам да кажам дека овдека не е како во Англија. Ако во Англија еден хулиган направи било каков инцидент веднаш го суспендираат, за разлика од овдека што обезбедувањето е нула, може да се прошверцува пуштол на стадион. Во Англија можеби има доста хулигани, но зошто никој не видиме на стадион, ми се допаѓа тоа што толку е безбедно. И да не се враќаме на 80-тите години, знаме каква катастрофа се случи.

Да, има секаде тепачки, но сакам да кажам дека овдека не е како во Англија. Ако во Англија еден хулиган направи било каков инцидент веднаш го суспендираат, за разлика од овдека што обезбедувањето е нула, може да се прошверцува пуштол на стадион. Во Англија можеби има доста хулигани, но зошто никој не видиме на стадион, ми се допаѓа тоа што толку е безбедно. И да не се враќаме на 80-тите години, знаме каква катастрофа се случи.

Да, од што е безбедно, навивачите влагаат на стадион и се кољат
:tv:

Еднаш во една година.

Ај не се бламирај друже,се гледа дека си нов,прогуглај ке видиш кој колку се тепа во Англија,во прва лига не се толку чести инцидентите,колку што се втора лига и пониските лиги.

Клошари - Победа Валандово!!!!! КИНГСССС

Според мене нема најдобри.Секој на свој начин се добри.Највеќе го сакам оргиналното,уникатното а не крадење и копирање едни од други.

Тренингот на фудбалерите на Звезда пред саботниот меч со Јагодина, проследен со инзвонредна поддршка од трибините

delije06.jpg
delije02.jpg

џабе се курчите дека Чкембари не треба да се вбројат во ова група ко и Комити не заслужват да бидат вбројани тука факт е дека сите странски групи шо се набројани се барем две класи подобри од нас а шо е најинтересно Комити според анкетава се послаби само од Гробари:pop::pos2:шо е далеку понереално од то шо Чкембари се на анкетава

Незнам по кој критериум се ставени чкембари во анкетава, инаку о ддругиве вака најверни ми изгледаат навивачите на ѕвезда и партизан, а и ко што знам грциве се тешки фанатици....

abe site navivacki grupi od makedonija da se soberime nema da naprajme srajne kako gore navedenive so duri vo nasive klubovi i "navivacki grupi" operiraat lopovi reketari .......:jaj:

а ја незнам оти ги нема навивачите на Фенербахче
навивачите на Галатасарај
а тука би ги ставил и на Бешикташ навивачите :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom